Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wRealu24

Polecane posty

Gość gość

wRealu24 to telewizja internetowa, gwiazda wśród ponoć niezależnych kanałów na YouTube, firmowana twarzą głównego prowadzącego Marcina Roli. Temat zakładam, ponieważ dziś okazało się, że ukryto mój komentarz pod filmikiem : Karoń o tak zwanej leczniczej MARIHUANIE, czyli o ZBRODNI zawartej w pojęciu "medyczna marihuana"? Pewnie nie tylko ja dostałam tam shadowbana (shadowban powoduje, że swój komentarz widzimy tylko my sami i tylko po zalogowaniu się). Nie będę kopać się z koniem, po prostu powtórzę tutaj. > k o m e n t a r z > To pierwszy odcinek z K.Karoniem, który mnie mocno rozczarowuje. Jestem wręcz oburzona tym, w jaki sposób mówi o bólu, ewidentnie nigdy nie był świadkiem cierpienia osób, dla których znikąd ratunku. A tak ogólnie, to mam wrażenie, że wRealu24 za bardzo idzie na ilość zamiast na jakość. Coraz więcej jest tu tematów, o których prowadzący nie ma zbyt wielkiego pojęcia albo z jakichś powodów powstrzymuje się przed szczerym wyrażeniem własnych opinii, choć w innych taki z niego urka burka król podwórka. Na koniec proponuję zapoznać się z wypowiedzią twórcy ADHD, bo nie da się słuchać tego, jak gość tutaj w kółko powtarza nazwę jednostki chorobowej, która jest szwindlem (do czego przed śmiercią Leon Eisenberg przyznał się w wywiadzie dla „Der Spiegel”).

Gość gość
Temat w sam raz na dyskusje ogolna, poniewaz mozna i o mediach, i samozwanczych autorytetach, i o polityce, i o zdrowiu, i i i ..

Gość gość
Ogolnie zgadzam sie z pierwszym wpisem, lecz mimo wszystko dostrzegam rowniez plusy tego kanalu wr24.