Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj były będzie miał dziecko z inną!!

Polecane posty

Gość gość

Już nie wiem co mam robić. Mam 23 lata a on 26.Byliśmy z tym chłopakiem prawie 2 lata i do tej pory kocham go nad życie. Rozstaliśmy się ponieważ nie było w naszym związku seksu. Jestem katoliczką i chciałam czekać z tym do ślubu a on przez półtorej roku to szanował. Jednak ostatnie pół roku związku kręciło się wokół tego że on chciał seksu czy chociaż całowania z językiem a ja odmawiałam. W końcu we wrześniu powiedzial mi że musimy się rozstać bo on tak dłużej nie może. Powiedziałam mu że ok bo i tak do siebie nie pasujemy ale myślałam że robi to by wymóc seks i chce mi zrobić na zlosc. A on w listopadzie zaczął się spotykać z jakąś inną. Kiedy się o tym dowiedziałam powiedziałam mu że możemy spróbować jeszcze raz a on mi na to że ją kocha :(( przecież to mnie kochał. Na dodatek ostatnio jego brat pochwalił się że spodziewają się dziecka i że ta laska jest w 4 miesiacu!!! Rozumiecie? I jeszcze on się z tego cieszy. Byliśmy tyle razem,mówiliśmy o ślubie a teraz jakaś dziewczyna mi go ukradła i jeszcze złapała na dziecko. Nie mogę sobie znaleźć spokoju,on kilku dni cały czas płacze,czuję że zniszczylam sobie zycie. Chce o niego jeszcze zawalczyć bo go kocham jak nikogo innego i mogę nawet zgodzić się na seks. Ale go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego :((

Gość gość
Teraz to już po ptakach skoro związał się z inna i będą mieli dziecko wiec do ciebie nie wróci,musisz przeżyć stratę i zacząć wszystko na nowo

Gość gość
przez półtora roku nieuku, rok to rodzaj męski, a nie ta roka. Ty może zamiast do kościółka na bajki biegać to byś słownik ze zrozumieniem poczytała

Gość gość
no to masz co chciałaś, chyba cnota ważniejsza, co nie?

Gość gość
Ale ja go kocham!!!!! Nie mogę przestać płakać

Gość gość
to czytaj ten cholerny słownik, będziesz czymś zajęta, nie będziesz mysleć o pierdołach, a co zmądrzejesz to twoje

Gość gość
To zacznij się rochać i wtedy znajdziesz sobie szybko faceta, a o tamtym zapomnisz.

Gość gość
I tak długo z tobą wytrzymał. O wiele za długo

Gość gość
też mi szkoda chłopaka, "półtorej roku" zmarnowane na jakieś religijne zabobony

Gość gość
"i mogę nawet zgodzić się na seks" dziewczyno,czy Ty wiesz co mówisz? Seks to nie jest akt łaski wobec kogoś tylko znak miłości (albo przyjemnosci jak kto woli). Nie doroslaś jeszcze.

Gość gość
Nikt ci go nie ukradł. Jak się z nim związała to już był wolny

Gość gość
Rozumiem cię też czekałam z seksem do ślubu na szczęście mój mąż to szanował i również czekał. A ci co piszą o zabobonach niech żałują bo nie wiedzą jak super jest odkrywać seksualność z mężem a nie z jakimś przypadkowym gościem. Trzymam kciuki byś wytrwała w swoim postanowieniu i znalazła mężczyznę który będzie ciebie wart :) bo jak widać on nie był więc żadna strata

Gość gość
nie pojmuje jak mozna czekac z seksem do slubu??? :/ przeciez trzeba sprawdzic czy ludzie sa do siebie dopasowani skoro chcaa ze soba spedzic cale zycie. Nie dziwie sie ze chłopak cie zostawił

Gość gość
23.18 tylko może byc baardzo ciężko takiego znaleźć, a jeszcze dochodzą inne czynniki czyli jego charakter, czy będzie Ci odpowiadał, czy wygląd. Twój były nie wytrzymał a tamta pokochał bo seks zbliża, tamta mu dala noi będzie dziecko, oni juz tworzą rodzinę. Już po ptakach autorko. Moze następnym razem juz nie bądź taka konserwatywna bo jak widzisz, przesada w żadna stronę nie jest wskazana A Ty nie jesteś niezastapiona- właśnie się o tym przekonalas.

Gość gość
Jak dla mnie nie są rodziną to tylko dziecko,rodzina jest po ślubie. To ja i on mieliśmy być rodzina bo o ślubie kiedys rozmawialiśmy a tu teraz takie coś. Najbardziej boli mnie że on ją kocha a nie mnie :(( jak seks zbliża? To miłość jest najważniejsza a nie seksualne popędy

Gość gość
00:00 Jesteś nienormalna. To rozumiem że ludzie którzy mają dzieci,mieszkają razem nie są rodziną bo nie mają ślubu? O wiele bardziej łączy dziecko niż ten twój ślub. XXI wiek a zacofanie i średniowiecze mają się dobrze

Gość przemoc w konkubinacie
19:05, mają co najwyżej konkubinat.

Gość gość
A konkubinat to nie rodzina?

Gość gość
Konkubinat to konkubinat. Życie na kocią łapę bez bożej pomocy.

Gość gość
Kiepskie provo albo bardzo kiepska ty. Katoliczka taka z Ciebie jak z koziej dupy trąba.

Gość gość
Teraz to on ma w dupie Ciebie i twój seks. Zostaw ich w spokoju. Jesteś nic nie warta. Dwa lata trzymasz chłopaka w celibacia w imię swoich zasad a teraz jesteś gotowa je złamać byle by wróćił.

Gość gość
Autorko,on musiał cię bardzo kochać skoro tyle wytrzymał w celibacie. Ja odpuściłbym po kilku miesiącach. Seks jest zbyt ważna częścią związku by mogło go zabraknąć. A teraz daj im spokój,znalazł swoje szczęście,ma normalną kobietę,będzie miał dziecko. Dla niego lepiej że się to tak skończyło

Gość poli35
taka jesteś świętoszka,do kościoła na kolanach zapylasz a chcesz odbić facetowi dziewczynę i to jeszcze w ciąży...jesteś dewotką a nie katoliczką

Gość gość
Czytajcie uważnie, oni nawet się nie całowali. Katoliczko, przypominam Ci, że każdy człowiek według Twojej wiary ma wolną wolę i nie można go ukraść. ;-)

Gość gość
12:20 jakie odbić? To ja byłam pierwsza a ona tylko wykorzystała okazje. To był najpierw mój chłopak!!! 12:34 Całowaliśmy się ale bez języka bo to może prowadzić do niepotrzebnego podniecenia. A po co podniecenie skoro i tak nici z seksu

Gość gość
Byliśmy tyle razem,mówiliśmy o ślubie a teraz jakaś dziewczyna mi go ukradła i jeszcze złapała na dziecko x To nie jakaś dziewczyna ci go ukradła tylko on zakochał się w innej. Nie twórz historii, których nie ma. Musisz pogodzić się z faktem i koniec. Znajdziesz innego faceta i ... wszystko zacznie sie od początku, bo każda miłość jest pierwsza ... jak mówia słowa piosenki 🌼 https://www.youtube.com/watch?v=mpL89H0IcMA

Gość gość
Głupi jesteście. Przecież to prowokacja. Wam wystarczy napisać, ze się jest katoliczką i już się pienicie

Gość gość
Nie rozumiem o czym ty mowisz? Uważasz, że twój były ma być tobie wierny po grób. Cos było i się skończylo. Koniec kropka. Dobrze żebyś to przyjęła do wiadomości i nie wtrącała się w życie twojego byłego. Nie masz takiego prawa

Gość gość
Jesteś katoliczką jak mówisz to ... widocznie Bóg tak chciał, taka była jego wola :P

Gość gość
gość dziś <><> Innymi słowy : Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba ;):P