Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj były będzie miał dziecko z inną!!

Polecane posty

Gość gość
Przynajmniej z nowa dziewczyna ma dobry seks i tak z tobą długo wytrzymał .Jestes hipokrytka,wielce udajesz zatwardziałą katoliczkę a jak cię facet kopnął w tyłek to jestes w stanie zmienić swoje poglądy żeby tylko chciał z tobą być.Jak ja poznał to z tobą już nie był wiec nikt ci go nie ukradł,myślisz jak dziecko.Tupanie nóżka już ci nic nie pomoże,chłopak jest szczęśliwy z inna

Gość gość
13:56 TWOJA SAMA OBECNOŚĆ, dotyk, muśnięcie ustami wywoływało u niego podniecenie. Przeżywał katusze będąc obok Ciebie. Gybyś napisała tylko że porzucił Cię chłopak bo odmawiałaś seksu to nawet bym ciebie żałowała ale po tym co napisałaś później, o jego nowej dziewczynie, o tym,że jesteś teraz gotowa się seksić nawet mi cię nie szkoda . Pewnie to marne provo.

Gość gość
Powinnaś wychodzić na ulice w worku po ziemniakach, bo inaczej wywolasz niepotrzebne podniecenie u kogoś. Stąd już tylko krok do grzechu Onana. Albo to prowo albo autorka przeszła pranie mózgu w domu.

Gość gość
Ale się uśmiałam, dawansie dalej może się znajdzie następna cnotka jakimś cudem

Gość Teppic       No1
Cóż, autorka ma naukę na przyszłość. I tak mamy przeludnienie, nikt nie będzie czekał na połówkę z wyssanymi z ubiegłej epoki poglądami na tradycję, bo ludzi myślących samodzielnie nie zabraknie. Autorko, potraktuj to jako naturalną konsekwencję drogi, którą obrałaś/obrano za ciebie w życiu.

Gość gość
Jak żeś głupia to teraz masz

Gość gość
Dobrze, ze poszedł to innej znajdziesz innego

Gość gość
On tez nie lepszy. Ledwo zna dziewczynę i już dziecko zrobił. Ciekawe jakie to dziecko będzie mieć poczucie bezpieczeństwa jak tatuś dopiero co pozna matkę swojego dziecka ? On łatwy, nowa dziewczyna łatwa. Współczuć im wpadki

Gość gość
Ja to widzę tak: facet miał już tylko jedno w głowie, wiec szukał gdzie najszybciej dostanie. Znalazł nie za trudna kobietę która widząc kawalera szybko złapała go na dziecko. Ona łatwa, on łatwy i głupi, teraz jeszcze do tego przesrane z dzieckiem będzie mieć. Współczujemy

Gość gość
Skoro zgodził się na czekanie z seksem to możesz czuć się oszukana. Ale nie żałuj niego tylko ciesz sie z szacunku do siebie, to rzadkie teraz. Gwarantuje ci ze po dwóch latach on będzie patrzeć na swoją szmatkę z pogarda i ciebie będzie wspominać jaka byłaś porządna. Dziecko daje naprawdę w kość, kobieta teraz odsunie go na rzecz dziecka, znów nie będzie mieć seksu przez kilka miesięcy a obowiązki zostaną. Do tego wrzaski dziecka, spocona gruba partnerka, nagły bum odpowiedzialności, przymus zarabiania więcej kasy, kłótnie z partnerka bo będzie zmęczona i obolała :) jak emocje im opadną i zacznie się rutynowe życie, to zatęskni za damą. I tk będzie wyrównanie rachunków za oszustwo ciebie. Zmarnowałaś 1,5 roku z oszustem który zmienił zdanie. Jakbyś była chora i nie mogłabyś uprawiać seksu przez 5 lat to tez by zwiał ? A teraz on nie dość ze znów ma szlaban na seks, to do końca życia zostanie mu to ze matka jego dziecka nie szanuje siebie i jest łatwa. I tam gdzie nie ma prawdziwej miłości i PRZYJAŹNI miedzy młodymi rodzicami, tam jest mega ciezko.

Gość gość
Na pewno zdradzał Autorkę. Ja również byłam cztery lata w podobnym związku. Nie spaliśmy ze sobą, żadnego dotykania, bo nie chciałam itp. Wiedziałam, ze mnie zdradza pod kobiec już naszej znajomosci. Jednak on nawet na kolanach mi przysięgał, ze nie pozbiej jak pokazałam mu dowody ba jego zdradę powiedział, ze tylko kocha mnie one się nie liczą a on tylko je bierze, żeby zaspokoić swoje potrzeby. Tr cztery kata były z przerwami, bo jak nalegał na seks był taki agresywny a później przychodził po jakim czasie i przepraszał nawet na własna matkę przysięgał, ze mnie naprawdę kocha. Bezczelny typ i tyle

Gość gość
Te cztery lata były...* miało być

Gość gość
Haha dobrze mu tak teraz alimenty będą go czekały i łatwa baba Hahaha

Gość gość
Ja bym tego nie nazwała związkiem. Związek bez seksu nie istnieje,a wy się nawet nie calowaliscie. Dla mnie to czysto przyjacielskie relacje. gość 7:51 spocona gruba partnerka xdd jeżeli twoja o siebie nie dbała i po ciąży wygladala jak gruba świnia to już tylko twój problem. Moja kobieta o siebie dbała i w ciąży przytyła tylko 10 kg,a już tydzień po ciąży wyglądała jakby nie rodziła i chodziła w ubraniach sprzed ciąży. Więc nie oceniam wszystkich swoją miarą

Gość gość
13:02 pogubiłas się w kłamstwach. Piszesz w rodzaju żeńskim o sobie a w kłamstwie o twojej zgrabnej zonce po porodzie już nagle w męskim :) tak, tak wcale nie wychodzi na to ze jednak kobiety są grube i spocone po ciąży. Co więcej- rozstępy i cieknące wielkie suty wielkości głowy niemowlaka.

Gość gość
13:36 to co prawda nie mój komentarz ale nigdy nie zdarzyło ci się napisać o sobie w płci przeciwnej? Moja autokorekta też tak nieraz robi

Gość gość
Tak napewno autokorekta

Gość gość
7:51 Ona nie jest porządna. To zwykła cnotka niewydynka. Porządna to jest taka która nie idzie na pierwszy raz do łóżka a nie taka która trzyma chłopaka nawet nie pozwalając mu się pocałować przez 2 lata. Ja bym na nią nie czekał więcej niż 2-3 miesiące a on czekał 2 lata. Musiał ja kochać skoro tyle wytrzymał. I czemu piszesz o tej drugiej per szmatka. Jeżeli zaszła w ciążę po kilku miesiącach związku to jest szmatą? Moi znajomi z uczelni w rocznicę pierwszego spotkania byli już po ślubie i mieli 2 miesięczne dziecko,studia skonczylismu w 2010 roku a ono dalej są razem...

Gość gość
*na pierwszej rocznicy spotkania miało być

Gość gość
Tez uważam ze seks po kilku miesiącach to zwykle puszczanie się i tamta to szmata. To ze masz takich znajomych wcale nie odczarowuje tego ze byli łatwi. A rodzice którzy znają się kilka miesięcy to zobaczą dopiero jak dziecko będzie dorosłe i im wystawi rachunek jak to zd zrobili je bez miłości wpłynęło na jego psychikę

Gość gość
Do komentarza wyżej Boże,co za bzdury... Seks po kilku miesiącach to puszczanie się... Nagle wszyscy tacy cnotliwi

Gość gość
I dobrze zrobił ze się od ciebie uwolnił. Teraz ma normalną dziewczynę i rodzinę.