Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koltii

Ciąża

Polecane posty

Witam mam problem moja dziewczyna na objawy ciąży (poczatkowej) jak kolwiek to nazwać czuję coś takiego jak by była w ciąży, sytuacja wyglądała tak była u mnie i doszło do spożycia włożyłam bez gumki 2 razy dosłownie Ale nie doslo do wytrysku, potem po tych 2 razach założyłem gumkę i robiliśmy to z zabezpieczniem gumka nie była dziurawa ani nic cały czas sprawdzałem czy nie pękła i faktycznie nie pękła,jeśli ktoś wie dlaczego ona się tak czuję jakby była w ciąży to proszę o szybką odpowiedź bo naprawdę niewiem o co chodzi mowi ze jak się zdenerwuje to krawawi z miejsc intymnych, boli ja brzuch i się źle czuję

Gość gość
Jak krwawi i źle się czuje to powinna iść do ginekologa, zeby wykluczyć ciążę niech zrobi test ciazowy jesli minelo od stosunku 14dni

W tym problem ze ona ma 17 lat i nie jest pełnoletnią żeby iść do lekarza a czy krwawienie może być na skutek tego że podczas stosunku doszło do nie wiem jakiejś rany czy coś ?? Niby że ma temperaturę 37 stopni miał ostatnio wypadek i ma problem z miednica kręgosłupem i głowa

Gość gość
Mysle ze nie, jesli mocne otarcie albo rana, to by plamila, krwawienie jest z drug rodnych, niech idzie prywatnie do ginekologa niech nie czeka bo to moze być cos poważnego

Gość gość
Może ma okres

Mam nadzieję że ma okres, słyszałem że są przypadki ze dziewczyna jest w ciąży i może okresu dostać tak samo czy to prawda? ? Bo ja sięw tym nie orientuje a chcialnym być w miarę spokojnym

Gość gość
może ciąża pozamaciczna? Jak jajowód pęknie, to ona umrze. Niech lepiej do lekarza idzie.

Gość gość
Mozna miec okres w ciazy ale zazwyczaj wyglada on calkiem inaczej niz przed ciaza jest slabszu i moze to byc tez przyczyna zagnierzdzania sie zarodka. Niech idzie do lekarza i zrobi badania krwi na beta hcg

Gość gość
To dziewczyna nie wie czy dostala okres? ?a jesli podejrzewasz ze może być w ciąży to niech kupi test i będzie wiadomo, ile ty masz lat ze takich podstawowych rzeczy nie wiesz a uprawiasz sex