Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witamina D

Polecane posty

Gość gość

Hejka mam pytanie do ludzi,którzy mieli dość spory niedobór witaminy D . Ja mialam duży bo tylko (18) a powinno być jakos w granicach od 55 do 75 . I teraz pytanie,czy ktoś z was przy niedobrze mial problemy takie jak (omdlenia,zawroty głowy,sennosc,bole kosciu,dretwienia nog i rak a nawet czasem nie mozna było wstac z łóżka lub krzesła? I jeszcze take pytanie . Jezeli tak ktoś mial podczas niedoboru a wydaje mi sie,ze sa takie osoby . To co sie działo z wami w trakcie brania witaminy D . Czy wam sie to nasilało czy coś w tym stylu,czy jak to u was było? Bardzo bede wdzieczna za kazdą odpowiedź.

Gość Moniczkaaa3001
Bóle kości i stawów to jeden z przyczyn niedoboru witaminy D. Szczególnie w okresie jesienno-zimowym kiedy słońca jest mało powinno się witaminę uzupełniać. Ale nie tylko u dorosłych ale też u dzieci. Ja osobiście częstuję się witaminą D od moich dzieci, mamy 3. https://aptekaprima24.pl/biaoron-baby-m-plus-gratis-bioaron-d-jm-kapsulek - dla dziecka, dzieciaki biorą po jednej, ja i mąż po 2 kapsułki.