Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość qwoka

Macierzyństwo po 35 roku zycia. Pozne macierzyństwo. Wasze opinie.

Polecane posty

Gość gość qwoka

Mam 35 l i syna 6 l no i po tej przerwie znów zaczynam myslec o drugim. Wczesniej sie nie decydowalam bo nie mialam pomocy przy dziecku i czekalam az syn podrosnie. Mam troche obaw czy nie za pozno sie decyduje.

Gość gość
Jeśli chcesz miec jeszcze jedno dziecko to działaj,to już ostatni dzwonek,choć moja mama urodziła mnie w wieku 39 lat ale byłam czwarta z rodzeństwa,tata miał 43.Choc uważałam ze to już za pozno,tata zmarł jak miałam 19 lat a mama jak miałam 28 oboje nagle,to i tak jestem im wdzięczna ze mnie chcieli i się urodziłam

Gość gość
Jeżeli chce 2-giego dziecka to się nie zastanawiaj. Czym predzej tym lepiej. co mnie zastanawia to twoje stwierdzenie " Wczesniej sie nie decydowalam bo nie mialam pomocy przy dziecku i czekalam az syn podrosnie." Nie możesz i tobie NIE WOLNO zwalać waszych obowiązków rodzicielskich na synka w dodatku małego chłopca. To wasza decyzja, nie dziecka 6 letniego i wy ponosicie konsekwencje waszej decyzji nie wasze dziecko. Powodzenia 🌼

Gość gość
Teraz to normalny wiek do rodzenia. Tyle,ze nie ma co zwlekac.

Gość gość
Mysle ze autorce raczej chodziło o to ze syn ma 6 lat to jest w miarę samodzielny,potrafi się zająć sobą itp a nie żeby pomagał przy noworodku.Choc nie wiem