Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z nim zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Moj facet, jestesmy ze soba 7lat- -chce tylko on rzadzic -chcialam kupic dom to sie nie zgodzil -Sam malo zarabia, ze swoich pieniedzy doplacam mu do jego alimentow -nie ma przyjaciol I nie chce miec, to sie odbija tez na mojej osobie -nie pomaga mi w domu itp -wszystkie prace meskie(malowanie, tapety, robienie oczka, ogrodu, wszystko ja) -zero seksu -zero szacunku -liczy sie tylko lezenie na sofie plus wedkarstwo i wszystko Co z tym zwiazane Temat o tym co sie dzieje miedzy nami byl przerabiany setki razy, to temat tabu, gdy tylko probuje porozmawiac pan zlosci sie. Doradzcie czy jest jeszcze sens tkwic w tym zwiazku? Acha, oczywiscie kocha mnie nad zycie....

Gość gość
skoro jestes z nim 7 lat to widocnzie chcesz fujara z ciebie

Gość gość
Dziwne pytanie. Żyjesz z jełopem i pytasz obcych co masz zrobić. Jeśli zamierzasz żyć 200 lat to możesz marnować czas...

Gość gość
Ważne, że masz chłopa. Głupia baba.

Gość gość
I dobrze mi piszecie dobrze oj dobrze. Tyle lat straconych :( Moze jest jeszcze szansa na uratowanie nas..... :/

Gość gość
Haha :D

Gość gość
Wlasnie zaraz przyjedzie mega zmeczony z pracy i bedzie az stekal... Mam 40 lat, zastanawiam sie czy nie za pozno by zostac singielka, po tych latach czy dam sama rade z dziecmi.... :(

Gość 3  grosze
zamień go na lepszy model, powodzenia :-D

Gość gość
Dzieki

Gość Zel pomaranczowy
Bylas I jestes za dobra, a on to po prostu wykorzystuje. Watpie aby sie facet zmienil...

Gość gość
Nie zmieni się nigdy,będzie trzymał DOOPE na Twoim fotelu po wsze czasy,takich surowe synów wypierdalaj się na zbity pysk a nie utrzymuje jego i jego dzieci,bożeszty jak można!