Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 34 a ona 27 lat,czy ona się normalnie zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Postaram się jak najzwięźlej opisać moją sytuację.Mieszkam od roku z moją dziewczyną.Na początku często się kłóciliśmy,wina leżała gdzieś po środku.Ale chodzi mi o sytuację z wczoraj.Otoz.Od 3 tygodni jestem na zwolnieniu lekarskim,moja dziewczyna pracuje.Wczoraj po raz kolejny,ale pierwszy raz w tym roku podstanowilem nie palić papierosów.Udalo mi się do godziny 22...Posprzątałem w domu,ogarnąłem moje sprawy papierkowe,przygotowałem obiad,pomogłem przy zakupach tj niosłem 2 ciężkie torby(mam chore kolano)Na wieczór dodatkowo ugotowałem dla psa.ALE jako że mieszkam za granicą,a Mistrzostwa świata już wkrótce,zainstalowałem wczoraj polska telewizje,żeby nie przegapić meczów Polaków.Pokazałem to mojej dziewczynie,była szczęśliwa,wow mamy polską telewizję!!!Problem pojawił się wtedy kiedy ona nie wiedziała co mamy oglądać (nie ma tam Telegazety) a ja oglądałem mecz.Zaproponowałem żeby sprawdziła w telefonie co warto obejrzeć.Nagle zmienił jej się ton,zaczęła się czepiać że jej nie zaspokajam,że ona mnie już nie kręci.Tak mi zaczęła truć głowę,potem kiedy robiłem jeść dla psa to jeszcze bardziej.Wiedziała jak mi zależy na tym niepaleniu,że jestem ciut nerwowy,żeby mnie nie denerwowała.Wedlug mnie zrobiłem w domu więcej niż do mnie należy,byłem już spokojny,a ona nagle z d**y kłótnie wymyśla.Napomkne że ona sama pali...Skończyło się tak,że wieczorem paliłem,spałem na kanapie.

Gość gość
Druga osoba jest w stanie wyprowadzić cię z równowagi jeśli sam na to pozwolisz,ty nie masz silnej woli to nie zwalaj na nią.Uklony dla ciebie ze zrobiłeś w domu więcej niż powinieneś