Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puszczacie bąki przy mężu temat na serio

Polecane posty

Gość gość
nie siedzę i nie cisnę bąka na siłę , ale jak mi się zdarzy to mówię przepraszam i tyle i on też . Tak samo kichnę czy beknę . A jak miałam 40 stopni gorączki plus grypę żołądkową , to mój M trzymał mi włosy jak wymiotowałam ,mył mnie i karmił taka z nas PATOLOGIA :-p

Gość gość
Psychiczne cierpienie? Nie przesadzajmy... albo walisz bąka i pytasz męża jaka skala smrodu i razem się śmiejecie albo przepraszasz i przechodzicie do porządku dziennego. Serio myślicie że ktoś ma gazy idące co 10 min i je wstrzymuje bo wstydzi się męża?? Nikt by tak długo nie pociągnął jak ma się czasem staż 30 lat np...

Gość gość
Member XXL to najlepszy obecnie produkt przeznaczony dla mężczyzn chcących powiększyć penisa. Ma przewagę nad innymi środkami, bo jest bardzo wygodny w stosowaniu i w 100% bezpieczny. Gwarantuje przy tym spektakularne efekty (penis dłuższy nawet o 9 cm), nieosiągalne w przypadku innych metod. Bez bólu, dyskomfortu i dyskretnie! Member XXL spełnia wszystkie oczekiwania mężczyzn chcących poczuć się pewniej w sypialni. Tu złożysz zamówienie : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
Dla mnie bąki są ochydne,jak poczuje zaraz mi wszystko podchodzi do gardła.Nie wyobrażam sobie by ktoś sadził przy mnie bąki,sama też tego nie robie absolutnie.Czasem sie zdarzy,ale nieumyślnie,wtedy mi głupio.

Gość gość
gość dziś "walisz bąka i pytasz męża jaka skala smrodu i razem się śmiejecie" Hahah właśnie sobie to wyobraziłem :D Ciekawe jak taka skala mogłaby wyglądać :P

Gość gość
21 ;17 Ja mam tak samo :-) Przecież nikt nie siedzi i nie dusi na siłę , a jak się zdarzy to przepraszam wystarczy :-)

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
Chybabym rozwiodla sie z mężem jakby puszczal bąki w mojej obecności. Przez 6 lat małżeństwa nigdy mi się nie zdarzylo przy nim puścić bąka, beknąć ani kichnąc. Ludzie kulturalni tak nie robią. Raz w ciąży przy mężu zwymiotowalam, było mi potem bardzo głupio.

Gość gość
Oj boże, my pierdzimy, bekamy, robimy bezstresowo kupę, kichamy, rzygamy kiedy niestety trzeba, wygniatamy sobie syfki jak jest coś na wierzchu, ogólnie z niczym nie mamy wobec siebie krępacji i bardzo mi się to podoba, i za to kocham to co nas łączy bo przy nikim innym nie mogę się tak wyluzować, czy to ruchowo czy nawet słownie żaląc się na jakieś dziwne czy wstydliwe tematy :)

Gość gość
Co innego, gdy się wymsknie przypadkiem, a co innego pierdzieć z premedytacją przy partnerze. A potem wielkie zdziwienie, że taką fleję bez kultury wymienił na nieskazitelną kulturalną koleżankę z pracy ;)

Gość gość
gość dziś Chybabym rozwiodla sie z mężem jakby puszczal bąki w mojej obecności. Przez 6 lat małżeństwa nigdy mi się nie zdarzylo przy nim puścić bąka, beknąć ani kichnąc. Ludzie kulturalni tak nie robią. Raz w ciąży przy mężu zwymiotowalam, było mi potem bardzo głupio. x no to to juz chyba sciema :D kichnac sie boisz? :D

Gość gość
Jak chce mi się piernąc to nie będę ściskała kiszek i przestawała oddychać żeby nie pierdnąć kiedy jestem we własnym domu np ... Normalny facet wie, że kobieta to też człowiek a nie wiecznie pachnący, wymalowany i zrobiony podgatunek homo sapiensa ;) No chyba, że tak myślał bo są i tacy, kiedyś bańka pryska ;)

Gość gość
12:34 Kichanie jest mega obrzydliwe. Te smarki, odglos, fuj.

Gość gość
Ej, to jak Wy uprawiacie seks jak nawet kichanie jest obrzydliwe? Zapachy są - intymne, jest pot, jest mlaskanie i masa innych ciekawych odgłosów he ;) Czy też jak pies do jeża? :P

Gość gość
12 03 to Ja ci współczuję bo jakbyś nie daj Boże miała jakiś wypadek i wymagałabyś opieki to twój chłop by umarł z obrzydliwości jaką jest ludzka fizjologia :-( Smutne takie życie na spiętym ppierdzie trzymanym wiecznie w tyłku i wiecznej kontroli :-(

Gość gość
gość dziś To ja dziękuję za taką żonę, która się rozwiedzie przez byle pierdnięcie :o :D gość dziś Seksu nie uprawiają, bo przecież to obrzydliwe! A przynajmniej ona nie uprawia (bo co robi mąż z innymi koleżankami, które może i pierdną czasem, ale nie boją się żadnych form bliskości) :P

Gość gość
Ja zawsze puszczam cichacze a zaraz po nich pytam sie czy czuje popkorn:-)

Gość gość
gość dziś Hahah nie no miszcz! :D Dobra jesteś ;) Nabiera się? :P

Gość gość
Jestescie obrzydliwe. Jak wy potem uprawiacie seks po tych bąkach?

Gość gość
Czasem jak walne to aż z kleksem pójdzie

Gość gość
Następny etap u tych par to wzajemne wydłubywanie gili z nosa i porównywanie ich gęstości i smaku.

Gość gość
Gość 18.19 My np zjadamy gile, lubimy i jemy

Gość gość
18 ;19 no weź użyj mózgu proszę postaraj się choć troszkę :-) . I pomyśl puszczenie bąka , bekniecie i kichnięcie to fizjologia , a zatem jak można porównać to do zjadania baby z nosa ? . Jesteś aż taką amebą umysłową , że nie potrafisz tego rozróżnić poważnie :-) Ja jestem alergiczką mam astmę i kicham , niekiedy mam atak kaszlu trwa on kilkanaście minut kończy się czasem karetką , ogólnie jestem wątła i chorowita i dziękuję Bogu za mojego cudownego Męża bo on mnie wspiera , pomaga i rozumie , a nie brzydzi się mnie . I nie wiem naprawdę jakim trzeba być debilem żeby tego nie pojąć tu nikt nie napisał , że pierdzi sobie w twarz bo taki fetysz lubi , więc może nauczcie się czytać ze zrozumieniem , a potem komentujcie :-)

Gość gość
Ciekawe jakbyście mieli grypę żołądkowa kiedy się rzyga i rzadzizna co chwilę .... O fuj w Waszych oczach partner do końca życia byłby odrażający ;)

Gość gość
Dama zawsze zachowuje się dyskretnie.

Gość gość
Damulki najgorsze. Ze stresu jedzą gile i dlubia sobie w piczy

Gość gość
Wydłubywanie gili z nosa to już trochę hardkor i nijak ma się do pierdzenia... No ale jak wyżej - nie każdy musi to akceptować, bo kto wie, może są i tacy co lubią takie hardkory I co innym do tego? Niech sobie robią we własnym łóżku to, co lubią i co sami uznają za stosowne, a innym nic do tego ;) Niech sobie pierdzą i wpychają głowę partnera partnera pod kołdrę, niech sobie wyciskają pryszcze i bawią w łóżku dziwnymi rekwizytami jak ich to jara.... Nam nic do tego póki to nie wychodzi z ich sypialni :classic_cool:

Gość gość
Ubawiłam się :D A przez sen się liczy? :D

Gość gość
przez sen no oczywiście - rozwód od ręki :-)

Gość gość
przez sen no oczywiście - rozwód od ręki usmiech.gif x Zapamiętam i zapiszę! Żeby w razie czego dowód był :D