Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jem co chcę i nie chudnę :(

Polecane posty

Gość gość

Jem pizze, sałatki, pije soki owocowe i pepsi , wszystko jem i nie chudnę pomimo tego ze biorę tabletki na odchudzanie te co reklamują na literę T.. Nie wiem co robię nie tak. Wazę 98 kg przy 161 wzrostu . Jakie wtedy mam brać tabletki na odchudzanie ? Dzięki którym schudnę ? Pomocy !

Gość gość
Lewatywa po każdym żarciu może pomoże?

Gość gość
1/10.

Gość gość
wystarczy mnie poujeżdżać co dzień pod wieczór

Gość gość
Rzymianom pomagała i mogli znowu zrec

Gość gość
ale mieli sex z wymianą

Gość gość
Lewatywa im pomagała

Gość gośćvvb
Schudłam dokładnie 50 kg bez tabletek które wstrzymują łaknienie nie dała bym rady . Łatwo jest powiedzieć komuś kto jest chudy ćwicz! Jednak nam z rozciągniętym rzoladkoem nie jest łatwo . Trzeba się wspomóc . Ja polecam tylko od spr dostawców . Wtedy jest bezpiecznie i są rezultaty . Pozdrawiam Zet13@wp.pl

Gość gość
U mnie efekt po zastosowaniu Slimunox jest rewelacyjny. W końcu pozbyłam się całej nadwagi. Może to śmieszne, ale tak szczęścliwa jak ostatnio byłam tuz przed swoim ślubem oraz po narodzinach córci

Gość gość Katarzyna B
U mnie efekt po zastosowaniu Slimunox jest rewelacyjny. Wreszcie pozbyłam się całej nadwagi jaką miałam. 12 kilo mniej tłuszyku – zdajecie sobie sprawę jaka to ulga

Gość gość Baśka w11
U mnie też efekt znakomity. Dla mnie Slimunox to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie można legalnie kupić i bezpiecznie zastosować

Gość gość Lidka 32
Dla mnie Slimunox okazał się bardzo skuteczny. W końcu sukces i pokonałam cała nadwagę jaką miałam. Możecie mi wierzyć, lub nie ale po tych 3 miesiącach popłakałam się ze szczęścia

Gość gość Justyna A
Spróbuj zastosowac dietę i Slimunox, pomaga :-)

Gość gość Kaśka P
A dziwisz się, ze NIE chudniesz, skoro jesz co chcesz? Pytanie czy TY w ogóle chcesz schudnąc. Ja chciałam i schudłam, ale zmieniłam nawyki żywieniowe, przesżłam na dietę, zastosowałam Slimunox. Do tego ćwiczenia, mniej w togodniu, wiadomo praca, ale w weekend obowiązkowo po 2 godziny dziennie. A u ciebie błędem jest już samo podejście - jem co chcę...

Gość Katarzyna

Spróbuj zastosować Slimunox. Pod adresem http://legalneodchudzanie.pl dowiesz się wiecej co i jak. Moim zdaniem to jedno z najlepszych obecnie rozwiązań dla osób szukających dobrego, skutecznego i bezpiecznego w zastosowaniu suplementu wspomagającego odchudzanie

Jak się je wszystko i się nie ogranicza, to żadne tabletki nie pomogą. Przy odchudzaniu jest wazna zrównoważona dieta! Jak będzie się żarło jak świnia i pochłaniało tony jedzenia, żadne magiczne środki na odchudzanie nie pomogą. Nigdy.