Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie alkoholu, pomóżcie mi :(

Polecane posty

Gość gość

We wtorek piłam ostatni raz. Środę cała wymiotowałam. Od wtedy nie pije. Wcześniej piłam praktycznie codziennie, czasami dzień, góra dwa przerwy. Dziś mija 4 dni. Boli mnie bardzo głowa, jestem strasznie rozdrażniona, pocę sie, śmierdzę. Mam straszne leki. Kiedy to minie :(

Gość gość
Może z dwa tygodnie trzymać chociaż to różnie bywa, ale lepiej raz się przemęczyć niż zapić się na śmierć

Gość gość
https://mojapsychologia.pl/artykuly/6,uzaleznienia/79,objawy_odstawienia_alkoholu_zespol_abstynencyjny.html jak już nie wytrzymujesz to idź do lekarza, tylko nie wiem czy takie rzeczy na ostry dyżur czy nie

Gość gość
Staraj się nie pić jeden dzień. Nie rób długoterminowych planów - jeden dzień to też sukces. Jeżeli jesteś uzależniona od alkoholu musisz sama chcieć przestać pić. Nikt inny za ciebie tego nie zrobi. Skontaktuj się z AA, oni mogą pomóc jeżeli sama będziesz chciała. Alkoholizm to choroba nieuleczalna, ale można przestać pić.

Gość gość
Tylko nikt nie wie o moim problemie... Mam rodzinę , pracuje na dobrym stanowisku, douczam się itd. piłam 2-4 szklanki wina wieczorem, ludzie w tym nie widzą problemu ale ja wiem, go mam..

Gość gość
pić duzo wody, a jesli pojawią sie drgawki czy majaczenie do do szpitala

Gość gość
Mam bardzo ważne spotkania w przyszłym tyg, egzaminy. Mam nadzieję że dam radę to ogarnąć :(

Gość gość
czyli detoks, tak trzymaj, najgorsze minie w kilka dni i potem nie wracaj do tego gówna

Gość gość
wyczytałam że to trwa maksymalnie do kilku dni dasz radę

Gość gość
Jeżeli jesteś matka zrób to dla dzieci!!!!!!!!!

Gość gość
Nie pije przy dzieciach i nigdy nie zaniedbałam ich przez to, wykonuje obowiązki wstaje rano, bawię się itd. problem polega jest wieczorem jak dzieci już dawno śpią. Dwie lampki wina, nie upijam się ale przyjemnie szumi w glowie

Gość gość
Standardowe objawy. Masz halucynacje słuchowe czy wzrokowe?