Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek.

Polecane posty

Gość gość

Kobiety podajcie mi 10 logicznych argumentów, dlaczego warto być w związku z dziewczyną?

Gość gość
1. będzie ci lizała siusiaka

Gość gość
jak ci sie skonczy papier to przniesie srajtasme

Gość gość
Jeśli zwiazesz się z typowa to masz obiad, posprzatana chalupe i oczywiście darmowy seks chyba że pierdolnie focha i będzie mieć okres przez miesiąc. Reszta dni to twoje wlurwienie. Jeszcze będziesz marzył o byciu singlem gdy ci zacznie pierdolic o jakiejś rzeczy a skończy za 3 dni. I pisze to jako kobieta.

Gość gość
gość dziś Nie mogę sięz tobą zgodzić. Większość kobiet w dzisiejszych czasach nie chce byś kucharką i sprzątaczką. A seksu nie bo stwierdzają, że nie są tylko do zaspokajania zwierzęcych potrzeb mężczyzny, więc tak obiektywnie patrząc kobieta jest w dzisiejszych czasach do niczego nie potrzebna. Facet może zjeść na mieście, do posprzątania może zatrudnić Ukrainkę za 100 tygodniowo, a na seks może sobie iść na dziwki 2-3 razy w miesiącu za 200 zł to i tak wyjdzie taniej za wszytko niż życie z kobietą i jej utrzymywanie.

Gość gość
No jeśli cię nie brzydzi wkladanie fiuta w laskę która gości takich jak ty z 10 to masz rację. Nie wnikam w cudze potrzeby bycia w związku. Patrząc na większość ludzi mam wrażenie że się męczą dla zasady albo chuj wie czego.

Gość gość
też tak myślę jako facet