Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDamKituWciskac

On Serio mysli,że jestem naiwna?

Polecane posty

Gość NieDamKituWciskac

Umówiłam sie z moim facetem punkt 21.00.Wczesniej był nad woda z kolegami i jakimis laskami.Koło 20 powinien sie zbierac pisałam sms,czy juz jest w drodze itp.Cisza.Po 21 napisał sms,ze bedzie o 23.00 bo kierowca sie upił :D Dobre,jakby nie mogł ktos inny poprowadzic,albo zadzwonic po kogos czy tez wrocic z jednym z tych co byli skuterem.Ja wkurw,ze sie najebał,i ze podrywa jakies szmaty a ten,ze nie no,ze bedze najpredzej jak sie da.A teraz najlepsze,uwaga bo smiech na sali:D Pada mu wlasnie telefon,mało tego telefony padły wszystkim hahahahah jebłam zbiorowa smierc mobilna :D i w tym momencie wyłaczył tela.Mamy wlasnie 01:33 nie musze chyba pisac,ze nie wrócił?Że włączył telefon na chwile koło pierwszej ,bo doszły moje sms i zaraz go szybciorem wyłączył:D Szmaciarz mnie w chuja robi,zdradza i mysli,ze jutro mi wcisnie kita?hahaha Aż mnie ciekawi co nazmysla.Dla mnie on jest przeszłością :) Ale chce chujowi dowalic i sie zemscic,jakies pomysły?

Gość gość
Jebał go pies

ale z Ciebie kipi frustracja, wyglądasz jak klown tak sztucznie rozbawiona:O ogarnij się, i nie nazywaj fajnych lasek szmatami, bo to niskie.

Gość gość
Broken ty tu jesteś największym klaunem a nie fajna laska. Jak tam twój mąż?

Gość NieDamKituWciskac
No jestem rozbawiona,a jak dla Ciebie fana laska to 13 latka a jak mój masz 21 lat to graty pedofilu :D

Broken ty tu jesteś największym klaunem a nie fajna laska. Jak tam twój mąż? x ;)ja jestem takim klaunem made by Stephen King, przyjdę do Ciebie w nocy :classic_cool: mąż nie wiem, chyba śpi. albo coś robi w drugim pokoju.

Gość gość
To współczuję. Jesteś równie zaburzona co pielęgniara z misery. Mąż który istnieje jedynie pod twoją kopułą. Tygrysem nadal jesteś?

Gość gość
Uwielbiam odpowiedzi nie na temat,a dotyczace własnych wynurzen i problemów emocjonalnych

Gość gość
większość facetwó bryndzluje wacka przed kompem, teraz prawie każdy ma kamerke, zassij programek do slepej wizji, uruchom, a reszte pewnie sie domyślasz :D

Gość gość
Ważne że się rozmowa kręci. A że nie na temat to już chuj tam se dokleisz.

Gość NieDamKituWciskac
Wydupiajcie na swój własny topik ofiary losu,ja planuje zemste i szukam inspiracji a nie wariacji na temat tego,ze jakis zjeb ma cos do zjebki.

Gość gość
Autorka to wulgarna patologiczna Karyna :o

Gość gość
Na temat to polecam nagrać jak ciągniesz druta koledze i mu wysłać. Zemsta mega.

Gość NieDamKituWciskać
Se pisz co chcesz o mnie zjebie genetyczny to i tak nie poprawi Twojego poczucia własnej wartosci ani garnituru chromosomów ,które nawiasem mówiąc są skażone głupotą jak i ciemnotą.Polecam lobotomie,zabieg stosowany w dawnych czasach a w Twoim przypadku stanowiący kluczowy element terapii majacej na celu przystosowanie do zycia w społeczenstwie.I mysle,ze masz problem ze zrozumieniem tekstu.Może poćwicz? Aż wypowiesz sie na temat?

NieDamKituWciskać dziś - weź se kołek osinowy i siedź na nim, do gonienia się wystarczą ci łapy:D pasek ci się ciągnie!

Gość gość
Broken ten kolek to tobie się przyda bo jesteś naczelnym i namacalnym dowodem na przysłowie iż baba bez bolca dostaje pierdolca.

Gość NieDamKituWciskać
WYpowiedz kieruje do cioty o niku broken coś gdyż czytac całosci mi sie nie chce,tak samo jak temu wychodkowi mamuta tematu,skoro nie potrafi odpowiedziec na jego treść a tarza sie tutaj w swoim kale umysłowym i domiemanym wielbieniu dla Kinga.Kretynie,że tak czule zaczne ok?To pewnie najmilsze z okreslen z jakim sie spotkaleś,a było ich pewnie miliony ocenzurowanych.Powiem tak: zajmij sie swoim tłustym dupskiem skoro nie potrafisz nic sensownego napisac paszteciku:) Bo z tego co widze,to musze zaczać chodzic do koscioła i dac na msze aby ciebie wyegzorcyzmowac.Ps Udawaj,że to były kompelenty i obrzuc mnie stekiem wulgarnych wyzwisk.

Gość gość
"singielstwa" x coz za eufemistyczna wersja dziewictwa :classic_cool:

Gość gość
Mój ty Boże! Mam zawał. Wychodzenie gdyż chamstwa nie zniese.

Gość gość
co za debile,temat moze byc o pogodzie,ale i tak beda o sobie egocentrycznie

Gość NieDamKituWciskać
Hahahaha wiedziałam ten z obrazkiem tygrysa w nicku spasował,biedna nie douczona ciota.Szkoda,ze jego rodzice nie zainwestowali w edukacje,dziś by wyrażał sie poprawnie i umiał obronić.

Gość gość
2:03 Noc Ci nie służy, lepiej się wyspać, tego wogule nie da się czytać.

Gość NieDamKituWciskac
Tak myślałam sprowadzony do parteru Pan z obrazkiem tygrysa na avatarku,podwinął swój króciutki ogonek i zajął sie lizaniem zadku,gdyż prawo dżungli numer któres mówi: nie bedziesz miał obtelepanego tyłka swego amen:D A myslałam,ze wspomagając sie google wymysli jakaś chociazby nędzna ripostę widocznie zrozumiał biedak,ze nie ma co sie pchac posz szpony Pani i Władczyni.Od razu mówie,jakby ktos o umysle mniejszym od kury nie zrozumiał,nasmiewam sie a nie prowadze do trwałego urazu psychicznego chamstwem.Jestem naprawde subtelna i miła.Jeszcze:)

Gość gość
trgrysek pewnie gdzies poluje:)

Gość NieDamKituWciskać
Kup Tena Lady szczochu śmierdzący,moze nie zwrócimu uwagi na Twoje lekkie nie trzymanie moczu :P

Gość gość
Do “Nie dam kitu wciskac” skup sie na swoim problemie, nie na Broken i na jej pronlemach:-) efekt bedzie taki ze wyzloscisz sie na Broken (ktora jest Bogu ducha winna) I przejdzie ci zlosc na twojego - glownego winowajce. Naprawde chcesz go zostawic? Nie kochasz go juz? Nie lepiej wytresowac go troche? ( jesli ci ciagle na nim zalezy..). Zrob nastepnym razem to samo co on... Nie Zjaw sie na randce. I poflirtuj z jego kolega...