Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie są normalne kobiety...?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie szukać dziewczyny/kobiety której zależy na normalnym facecie, i stabilizacji życiowej itp? Jestem facetem przed 30 i po długim związku aktualnie doskwiera mi samotność.... Mam stałą pracę, gdzie mieszkać itd. Założyłem konto na portalu randkowym ale to jest porażka... Maszynka do zarabiania pieniędzy. Kobieta jak nie zobaczy zdjęć z super wakacji, drogiego auta itp to nawet nie odpisze... Niestety w świecie realnym trudno jest mi poznać kogoś nowego...

Gość gość
Ciężko znaleźć już kogokolwiek po szkole, facetów też bo tych normalnych jest mało. A w tym wieku to wszyscy już albo zajęci albo dziwni. Ja też jestem po długim związku, w którym to facet mnie skrzywdził, ale teraz to tylko o przerwie marzę, żeby sobie życie poukładać. Może spróbuj do jakiegoś klubu, wolontariatu czy czegoś wstąpić? Może ktoś się trafi

Gość gość
a gdzie normalni faceci?

Gość marawstala
Moze zmien portal randkowy na inny : )

Gość gość
A gdzie są normalni faceci?!

Gość gość
Jak wyżej zmień portal randkowy. A tak serio to w sieci nie ma co szukać normalnych kobiet. Zawsze się trafi albo wydmuszka co to leci na hajs albo jakaś niezaradna życiowo, lampucera. W takim wieku trudno też o kogoś wolnego. Możesz liczyć na cud i szukać na portalach randkowych albo ruszyć się z domu i po prostu żyć jak człowiek a kobitka sama się znajdzie.

Do kogo piszesz na tym portalu? Do wszystkich, które Ci się podobają? Napisz do takiej bez zdjęcia a zobaczysz, że może być inaczej. Dodatkowo jeśli nie wyglądasz atrakcyjnie to pogódź się z tym, że 90% kobiet Cię odrzuci bo kobiety kierują się przy doborze partnera życiowego przede wszystkim pociągiem płciowym.

Gość gość
Jak to gdzie? Na plaży :) :) dawaj.

Gość gość
moze jak wyciagniesz kij z pupy i przestaniesz patrzec na kobiety z gory to jakas sie znajdzie