Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol92

Chłopaki pomocy

Polecane posty

Gość karol92

Poznałem dosyć temu fajna kobiete Okazało się ze poznaliśmy i nie do końca mi ona pasowała bo od razu wylądowaliśmy w łóżku okazała się mega... z żadna tak mi nie było dobrze w łóżku , zapopronowalem jej układ bez zobowiązań i pochwaliłem się kumplom jaka ona jest mega i jakie ma ciałko.. była singielka przez jakiś czas i teraz okazało się ze jest w związku z facetem w OTWARTYM ZWIĄZKU,podobno i umówiłem się z nia i wziąłem ze sobą kuzyna i kumpla na hotel z nia. Spisała się na medal. Tylko zakochałem się w niej odkąd poszła z nami. Nie wiem ale ciągnie mnie coś do niej i tamten facet z którym jest nie zasługuje na nia. Chce ja zabrać od niego i z nia być szczęśliwy. Wiem ze ona coś tez może do mnie czuc. Na początku ja olewałem a teraz coś do niej czuje!! Co mam robić?? Czuje się zagubiony ... coś we mnie obudziło i chciałbym z nia być. Moi kumple nagle ze my powinnismy być para. A w życiu bym nie pozwolił być z nia w otwartym związku!!! Waham się o tym jej wszystkim opowiedzieć .... co robić.....chłopaki mieliście taka sytuacje??

Gość gość
Wrócił "trzy kropki..."

Gość Teppic   No1
Absztyfikant mojej żony zbłądził tak, jak ty. Nie mieszaj się do tego, nie masz prawa ingerować w ich związek, a jeśli zaczynasz czuć do niej przywiązanie, to z tobą jest problem, nie z ich związkiem. Nie jesteś gotowy na bycie w takim układzie.

Gość Karol92
A jakbym chciał jej o tym osobiście powiedzieć? Ze chce z nia być... Żeby zrozumiała ze nie zasługuje tamten na nia moim zdaniem...bo jesli są w otwartym to wiem ze on ja krzywdzi a ona robi to dla jego dobra Chociaż widze ze wstawia z nim zdjęcia... ale myśle ze nie jest z nim szczęśliwa choć go zdradza ze mną..

Gość Karol92
Panowie problem jest taki ze jak była wolna to chciała ze mną być a ja ja olewałem teraz coś ja do niej czuje...