Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót na Kafeterie po 4 latach i moja opinia o ludziach w życiu

Polecane posty

Gość gość

Długo myślałem od czego zacząć.Zaczne od tego, że wielu ludzi ma po prostu wyprane mózgi nie bede rozgraniczac na plec kolor gówno zawsze pachnie gównem. Jednym słowe ludziom jebie się w główkach najgorsze jest to, ze wielu udaje tzw wychowanych zgodnie z stara data a tak na prawde to farbowane lisy cwaniaki za dyche bez zasad np daniel Magical al sa jeszcze moniki sandry i inne jebliwe swietoszki co to nie jednego chyuja w pizdzie dupie lub w mordzie mialy. wasz luz w dupie powoduje ze sracie na rzadko buta w słomach to za malo - ludzie nie macie zasad - macie mentalnosc kurew . ja jako facet nie moge zwiazac sie z dziwka lub kurwa tylko nie piszcie mi ze nie szanuje kobiet i mojej mamy bo takim swinia jak wy to do nieba daleko ....

Gość gość
policz ile kobiet miałes daj razy dwa i tyle może mieć twoja przyszła kochanka. dlaczego rayz dwa? bo kobiety w Polsce mają cięzko się same utrzymac, faceci dostają 2 razy taką pensję na starcie. kobiety musza się parzyć, by przetrwać. niestety

Gość gość
winny zawsze sie tlumaczy jesli szukasz usprawiedliwienia to i tak to niczego nie zmieni 3/4 ludzi ma mentalnosc kurew .... kłoci sie o pierdoly tzw odwrocone czasy biblijne

Gość gość
I co pijak24 nadal se jestes takim przegrywem jak kiedyś:D🖐️

Wszystko sprowadzasz do seksualności i to ma być opinia o ludziach? Myślisz że taki Rocco czy inna prostytutka jest gorsza od ciebie bo lubi seks? Tobie już leczenie nie pomoże. Umrzesz w fazie frustracji.

Gość gość
synu fubu gdybys umial czytac a w glowie nie mialbys samych dup to wiedzialbys o czym pisze