Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc! Co mam robic????

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, mam problem. Mam 17 lat. U mnie w klasie są raczej stworzone grupki. Głównym problemem jest to, że nie śmieszy mnie zachowanie kolegi, który na lekcji pali sobie włosy na nogach zapalniczką, a cała klasa się z tego cieszy. Chyba jestem spostrzegana jako sztywniaka i ludzie się mnie boją. Gdy ktokolwiek robi z siebie idiotę, bądź popisuje się to tylko ja i może dwie osoby w klasie to ignorują. Ostatnio byłam w parku z dwiema koleżankami, podeszła do nas trójka znajomych i każdy się z nami normalnie przywitał, natomiast uważam, że każdy boi się mojej reakcji na przytulenie, albo jakiekolwiek cześć. Nie chcę być spostrzegana jako sztywniara, próbowałam nawet sztucznie się śmiać z tego debilizmu, ale nie potrafię. Macie kochani jakieś rady?

Gość wrobelek2
nie zmieniaj sie.ja cie podziwiam:) nie jestes szara masą ktora sie chichra z wszsytkiego zeby zdobyc przychylnosc. Ja tez taka byłam,jesli uwazałam cos za debilizm itwarcie to mowilam.jestes dorosla .powazna.masz swoje zdanie.brawo/ podpalanie wlosow na nogach to doemna gimbusów lub ludzi z niedrozowjem a nie czlioekiea u progu dorosłosci. chodz na imprezy,baw sie,pij alkohol.podrywaj,kokietuj,nos makijaż i korzystaj z mlosci ktora szybko minie...ale nie znizaj do poziomudebila z niedrozowdojem). zeby nie byc uwzazana za sztwyniarę powiedz mu przy wszsytkich "podpal soebie jeszcze wlosy lonowe,to sie posmiejemy:D

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo, cieszę się, że nie jestem jedyna. Bardzo mi to pomogło i dodało otuchy, nie mam zamiaru sie zmieniać i podlizywać dla znajomosci i uznania. Te odpowiednie osoby i tak zostaną, a sztuczne odejdą. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki! :D

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej