Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

Smutno mi bo zakochałam się w pewnym aktorze...

Polecane posty

Nienawidzę siebie, nie jestem trollem, nie żartuję. Ja tak mam i nie chcę żyć.

Ta rola była taka charyzmatyczna. Czy tylko ja tak mam że zakochuję się w ludziach z ekranu? Nie kontroluję tego.

Może po śmierci natrafimy na siebie, w innej rzeczywistości. Tak sobie to tłumaczę. Szybko mi przeszło z tamtym piosenkarzem, nie? :classic_cool: Miałam tu nie pisać. Szkoda że od razu musiał pojawić się ktoś nowy. Strasznie ciężko mi się z tym żyje.

Gość gość
Utajona zakochałaś się w prenym aktorze a aktorowi stanąć nie może?

W jego męskości urodzie i charyzmie. W tym się zakochałam. Ale nie mogę go oglądać, gdyż nie wytrzymuję tego psychicznie. Ale ludzie jakoś żyć trzeba.

Ja nie mam wyjścia muszę żyć normalnym życiem swoim, a przez tą moją tendencję nie potrafię :(

Najgorsze że jest to rzecz wstydliwa, nawet na takim forum trochę wstyd a co dopiero wyżalić się z tego znajomej czy coś.

Gość gość
a jak to twoje zakochanie sie objawia? Snia ci sie? jakies fantazje? Ja nie zakochuje sie w aktorach, ale tez wole fikcje od rzeczywistosci....

Gość gość
A ja sie zakochalam w Agnieszce Chylińskiej, kocham jej koncerty i po jest mi smutno

Gość gość
Rzeczywiści faceci do niczego się nie nadają

Gość gość
DJ <3 a czemu pseudo utajona? to mi sie kojarzy z badaniem na utajoną krew w kale.. sorry

gość dziś a jak to twoje zakochanie sie objawia? Snia ci sie? jakies fantazje? Ja nie zakoch*je sie w aktorach, ale tez wole fikcje od rzeczywistosci.... x Ja tak mam że oglądam coś i z czasem przywiązuję się do tej osoby co ją widzę, nawet jeśli na początku mi się nie podoba. Potem to mija i pojawia się ktoś nowy z ekranu, kto mnie intryguje. Póki co może miałam jeden sen z tym aktorem. Co do fantazji wystarczy mi to co widzę na ekranie, to nie jest seksualne lecz bardziej emocjonalne. Są dziewczyny które mają idolów czy coś, ale one jakoś potrafią odgraniczyć to od swojego życia prywatnego i są radosne, ale ja tak nie mam.

Gość gość
ile masz lat?

gość dziś DJ <3 a czemu pseudo utajona? to mi sie kojarzy z badaniem na utajoną krew w kale.. sorry x Dzięki temu forum dowiedziałam się że istnieje takie badanie, to było pierwsze lepsze słowo ze słownika, tu każdy normalny login jest zajęty a ciągi dziwnych liter i cyfr to tak nie bardzo.

Ja nie wierzę że jestem jedynym przypadkiem na świecie cierpiącym na taką dolegliwość... :(

Gość gość
Utajona dziś Mam 24 lata, a co, znasz mnie? Ja mam już wszystko w dupie cool.gif x Naprawdę wszystko? :-O

Gość gość
a w jaki sposob ci to utrudnia zycie?

No bo czuję się rozkojarzona, myślę o nim cały czas, skrzywdzona, jak psychol i jeszcze gorzej jest mi się odnaleźć w otaczającym mnie świecie, brak zainteresowania bardziej dostępnymi facetami jak i brak chęci do zawierania kontaktów koleżeńskich.

Gość gość Jolanta
ja to lubie aktora Rico Strong i Prince Yahshua i we w nich sie tez zakochałam

Gość gość
a to az takie zle? moze sprobuj to zaakceptowac zamiast sie dolowac. Taki okres masz i masz do tego prawo :P co to jest normalnosc? facet wzial slub z murem chinskim, ty mozesz sobie wzdychac do serialowych aktorow. Bez potepiania sie, bo tylko gorzej sie czujesz.

Gość gość
Utajona jestem łudząco podobny do tego aktora i chcę z tobą robić miłość

gość dziś a to az takie zle? moze sprobuj to zaakceptowac zamiast sie dolowac. Taki okres masz i masz do tego prawo jezyk.gif co to jest normalnosc? facet wzial slub z murem chinskim, ty mozesz sobie wzdychac do serialowych aktorow. Bez potepiania sie, bo tylko gorzej sie czujesz. x Dziękuję za odpowiedź i doceniam, że nie robisz sobie ze mnie beki :classic_cool: Staram się w miarę normalnie funkcjonować. gość dziś Utajona jestem łudząco podobny do tego aktora i chcę z tobą robić miłość x Nigdy nie wydam kim jest ten aktor, ponieważ wstyd przyznawać się do takich rzeczy.

Gość gość
A to jest polski aktor czy zagraniczny? młodszy czy dojrzalszy?