Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lęk przed seksem

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mój problem polega na tym, że nigdy nie współżyłam. Mam 23 l. Strasznie się tego boję! Przede wszystkim boję się, że to będzie bardzo bolało, po drugie boję się kontaktów z mężczyznami. Szczerze mówiąc mało który mi się podoba, a jeśli już myśl o seksie z jakimkolwiek wystrasza mnie. Czuję obrzydzenie, zwłaszcza do męskich narządów, nie rozumiem fascynacji tym, nie mogłabym czegoś takiego nawet dotknąć. Czy mój lęk jest spowodowany tym, że jestem dziewicą i to normalne, czy mój lęk jest wyolbrzymiony? Będę wdzięczna za kulturalne wypowiedzi.

Gość gość
Wyolbrzymiony. Idz O tym z kims pogadac.

Gość gość
dobrze , że do kobiet tego nie czułem bo przecież mogłyby mnie wessać w dziurę albo coś .

Gość gość
Jak się naprawdę zakochasz to zmienisz zdanie :)

Gość gość
Mam to samo i tez rzadko kiedy ktoś mi się podoba- może właśnie o to chodzi ze nie odczuwamy pociągu do facetów? Ze to tylko sympatia, nie myślimy o nich w kontekście seksualnym...chyba jeszcze nie trafilysmy na takich którzy by na nas bardzo działali, przy którym mjalybysmy ,,świńskie" myśli :). Jak spotkamy odpowiednich to myślę ze lek przed seksem zniknie, wręcz bedziemy tego pragnąc.

Gość gość
tylko czemu to jest takie trudne, a wiekszosc kobiet ma jakas przeszlosc, zmienia chlopakow itp................. mi bardzo malo osob pasuje