Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak libido i chwiejny zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Przyjechał do Polski do rodziny. Jestem od 5 lat w związku od 4 lat poza Polską w Londynie. Zareczylam się 2 miesiace temu. Mój narzeczony dobrze zarabia i dba o mnie, ale czasami przypomina mi ojca, który tak jak nadużywa alkoholu. Zaręczył się że mną ale cały czas mi mówi, że ślubu nie będzie jeśli nie schudnę. Zaręczyny i miesiąc w raju na wakacjach był dla mnie lekkim koszmarem, bo nie dogadywaliśmy się. Jest o mnie zazdrosny, bo niby mam romans z 50 letnim facetem, który jest moim pracodawcą. Mam 36 lat a on jest starszy o 4 lata. Nie podoba mi się w UK. Często się kłócimy i nierizumiemy nie wiem, czy to ma sens trwać dłużej. Co o tym myślicie?

Gość gość
Po co pytasz skoro i tak nic nie zmienisz bo jesteś gruba i leniwa bo nie masz pracy, która zapewniłaby Ci niezależność? Otwórz oczy, niczego nie zmienisz w życiu bo Ci się nie chce. Będziesz trwała w matni, facet będzie Ci dokuczał, w rezultacie bił Cię i tak przez kolejne 30 lat. Kolejny klasyczny, toksyczny związek. Powodzenia.

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
A kto powiedział że nie mam pracy

Gość romzini
U kogo jest problem z libido? U Ciebie czy u faceta? Kto nie ma ochoty na seks? On czy Ty? Generlanie jestem zdania,że można lekko drugiej osobie zasugerować aby schudła. Dla zdrowia i dla lepszego samopoczucia. Jednak niewybaczalne jest zachowanie faceta. I twierdzenie, że nie będziecie zgodną parą jeśli nie schudniesz. Tak się nie robi.

Gość Annalejona
Podejrzewam, że autorka ma problem. Tak to bywa z kobietami. Czuje się niedoceniana i czuje, że nie podoba się facetowi. NIe jest to zbyt fajna sytuacja do uprawiania seksu i w sumie to nie dziwię sie,ze nie chce jej się bzykać. Niesetty dopóki sie to nie poprawi to nie wiem co można dalej zrobić. Facet powinien na pewno nad soba popracowac.

Gość gość
Facet powinien popracować? A ona to nie? Przecież jej wprost mówi, że nie jest dla niego atrakcyjna a ta zamiast zapisać się na fitness to wylewa żale na forum i szuka akceptacji innych grubasów, żałosne. Rusz tyłek kobito i zrób coś ze sobą, każdy mężczyzna chce mieć atrakcyjną partnerkę, podobnie kobieta chce mieć atrakcyjnego partnera - co w tym dziwnego?

Gość romzini
Niekoniecznie. Może być tutaj również problem z jego strony. I dlatego to może powodować u niego frustrację. Dlatego też zapytałam się jaki jest problem i kto ma problem z libido. Jeśli on to polecałabym tabletki na erekcje (dobre są top men albo cum on). Jesli jednak ona to dobrą opcja byłoby na pewno schudniecie, więcej aktywności fizycznej. No i libido therapy.

Gość gość
Traktuje cię nie jak partnerkę tylko jak rodzic który mówi do dziecka „jak nie bedziesz grzeczna to nie dostaniesz czekolady „ Kim on jest żeby ci dyktował,nie pakuj się w żaden slub,chyba ze chcesz być nieszczęśliwa

Gość Annalejona
Libido therapy jak najbardziej, sama brałam i faktycznie mają działanie. Jednak czy przypadkiem coś takiego nie będzie miało efektu jedynie jeśli związek będzie mocniejszy? Bo jeśli rozpada się tak jak teraz to nie wiem czy to pomoże.

Gość romzini
Skąd wiesz przez co dokładnie się rozpada? Bo moim zdaniem właśnie przez niedopasowanie się w łózku. Jesli seks jest kiepski, to moze to jak najbardziej rzutować na pozostałe aspekty. Spróbowałabym mojego rozwiązania.

Gość izabella45
Jeśli chodzi o brak libido pomóc mogą tabletki https://prolibid.pl/ . Bezpieczne i skuteczne. Jednak na zły związek nie ma lekarstwa. Ten temat powinnaś przemyśleć.