Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1996

Samotność w związku

Polecane posty

Gość gość1996

Hej, trapi mnie pewne uczucie samotności w związku. Mam 21lat, narzeczonego i mamy synka 1,5roczku. Mieszkamy razem od roku i niby na ogół wszystko wygląda pięknie ładnie, lecz nie ma uczucia między nami. Brakuje mi bliskosci i zainteresowania ze strony partnera jednak On tłumaczy się tym, że taki poprostu jest , ze nie lubi okazywać uczuć. Zainteresowania tez nie ma, czas spędzamy niby razem a jednak osobno. Partner dużo przesiaduje przy komputerze, na siłowni lub praca. Każda próba porozmawiania o uczuciach kończy się niepowodzeniem bo nic nowego nie wnosi. Jesteśmy razem już około 6 lat, związek od poczatku był burzliwy wiec jest po przejściach. Ja na codzien zajmuje sie synkiem i domem, gdy chce gdzieś wyjsc razem to partner stwierdza ze mu się nie chce. Nie pomaga w domu przy codziennych obowoazkach chyba ze jestem w pracy, a pracuje na weekendy. Nie wiem juz co z tym zrobić, brakuje mi faceta w zwiazku, uczucia bliskoci ...

Gość gość
współczuję Ci, gdyby nie dziecko dawno juz bys uciekła co?? co to za zwiazęk bez uczuć? wez go na rozmowe poważną bo tak trzeba a trzeba rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. ja uważam że dobry sex łaczy ale na chwile a jak nie ma rozmowy od poczatku o problemach to się wszystko wali

Gość gość
No cóż tak bywa jak niedojrzali ludzie bawią się w dom i bycie rodzicem