Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych żeby zajść w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie dotyczące odstawienia tabletek antykoncepcyjnych żeby zajść w ciążę, ponieważ mam problem z zajściem w ciążę i lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne (microgynon 21) żeby brać je pół roku a potem przestać i wtedy postarać się o dziecko, tylko mam pytanie, czy lepiej jest skończyć opakowanie i nie brać nastepnego czy przerwać w trakcie brania tabletek chodzi mi o największą skuteczność żeby zajść w ciążę

Gość gość
Po co ci dziecko? Zabierze całe życie, mnóstwo czasu, dzieci są pięniedzo-praco-czasochłonne, nie dajac ci tak naprawde przez wiele miesiecy nic, a i nalezy sie zastanowic czy za "kocham cie mamo" warto sobie tak zniszczyc zycie? Ciąza niszczy ciało, poród odziera z godności, z pochwy robi ochydną rozklapcioche, nie masz czasu na nic, ochoty na sex tez nie, mąż/partner idzie na dalszy plan zastanów sie 2 razy.

Gość gość
Chyba mnie przekonałaś... Pozdrów Mamę :)

Gość gość
To rowniez jej opinia, pogadaj z kims kto w wieku 30 lat przez poród ktory trwał ok, 1 godz, popekała i nietrzyma moczu,w wieku 30 lat....dramat.

Gość gość Izabella
No wiesz trzymaj się może tego co napisał ci lekarz. Ja stosując belarę ,gdy je odstawie w następnym cyklu już będę płodna,tak te tabletki działają. a w twoim przypadku to najlepiej stosować sie do porad ginekologa.