Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o opinie kobiet w sprawie loda

Polecane posty

Gość gość

Ja mam tak że nie chcę wcale każda kobieta jak to robi to się zmusza i się dławi bo całego chcą brać , więc nie chcę wcale , robię minetke i przechodzę do penetracji , o i też dziewczyna ma zakaz mnie po nim dotykać bo nie lubię bo mi się kojarzy to źle z braku satysfakcji z orala , teraz moje pytanie czy kobieta będzie miała problem to zaakceptować zmienić się nie zmienię proszę o komentarz kobiet , a faceci wynocha

Gość gość
czy k8bieta bedzie miała problem z zaakceptowaniem, że nic nie musi? n ie, nie bedzie miała O d raxu jj że nie chce by cie fotykała po genitaliach ani reka ani ustami.

Gość gość
od razu jej powiedz, że nie chcesz, aby.... Sorki - tablet mi chyba umiera :/ Łączę pozdrowienia. Kobiettta

Gość gość
od razu jej powiedz, że nie chcesz, aby.... Sorki - tablet mi chyba umiera :/ Łączę pozdrowienia. Kobiettta

Gość gość
Oral czy minetka jest cudowna lecz muszą być zachowane pewne normy. Higiena i dieta byle czego nie jemy również powinno się pić dużo zdrowego płynu. Mój mąż ma bardzo dobry smak gdy połyka i zlizuję po oralu lub wtrysku dopochwowym biorę do ust i ssie z przyjemnością. Mąż też podczas minetki dochodzę to ssie i zliuje ze smakiem. Również gdy karmiłam to ssał nadwyżkę pokarmu. A był przy porodach i również karmiłam po narodzeniu przed odcięciem pepowiny lepiej odkleja się łożysko i dziecko ma siare jako naturalny lek.

piszesz takim stylem jakbyś był na haju. Ja po prostu nawet nie rozumiem o co ci chodzi

Gość gość
Nic nie biorę

Gość gość
M ąż ssał reszte pokarmu jak karmiałaś???? O MATKO !!!! bez przesady fuj

Gość gość
darkeacer dziś To kafeteryjno-ginekologiczny zbok. Często pisze i namawia facetów do bycia przy badaniach gino.