Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog godny polecenia Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Część, Drogie Panie, czy możecie polecić dobrego ginekologa w Warszawie, który potrafi dobrze dobrać tabletki antykoncepcyjne? W tej sprawie wybieram się pierwszy raz. Moje koleżanki miały same źle doświadczenia typu wypisywanie bez badań co skutkowało ogromnymi problemami ze zdrowiem itp. Przejrzalam opinie na znanym lekarzu ale cos kiepsko to wygląda. Może któraś z was ma kogoś dobrego? Wiadomo, najlepsza opcja to NFZ i Luxmed , ale na to nie liczę :) zależy mi na czasie. Pozdrawiam!

Gość helio33
W Warszawie dr Tadeusz Kirzyński z przychodni KEN na Ursynowie, mnie dobrał tabletki idealnie i wykonał przed potrzebne i zalecane badania. Absolutnie nie na moją prośbę tylko sam z siebie, wypytał o wszystko. Ogólnie lekarz godny polecenia, chodzę do niego już długo i nie zawiódł nigdy. Do tego sympatyczny i kontaktowy, nie trzeba na siłę wyciągać odpowiedzi na pytania :D

Gość gość
Zawsze podczas każdego badania cipki i zabiegu czy porodzie powinna być osoba bliska do jej obecności mamy prawo. Wtedy ginekolog się liczy. A będąc sam na sam możemy tak skończyć. .."Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza.. " Polki są często zacofane wstydzą się osoby bliskiej potem ciemnota tak kończy molestowaniem lub gwałtem w wykonaniu ginekologa. Ja zawsze mam chłopaka gdy chce zboczony ginekolog wyprosić go odchodzę z nim nagrywa chłopak odmowę i jako dowód składa się skargę w izbie lekarskiej i pozew odszkodowawczy dla pacjentki!

Gość gość
Prawie każdy tabletki po latach rozwalaja między innymi wątrobę itd.. spirala powoduje często beztlenowce itd.... tylko prezerwatywy są nieszkodliwe!

Gość gość
Prawie każdy tabletki po latach rozwalaja między innymi wątrobę itd.. spirala powoduje często beztlenowce itd.... tylko prezerwatywy są nieszkodliwe!

Gość gość
dobrane dobrze tabletki nie szkodzą a pomagają