Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sauna

Polecane posty

Gość gość

Hej Dzisiaj wybrałem się do sauny, wiele czytałem jak korzystać i tak dalej tylko chyba w tym wieku jeszcze powinienem sobie odpuścić 19lat. Wszedłem tam owinięty tylko w ręcznik bo troszkę się wstydziłem jednak wszyscy na tych ręcznikach siedzieli i żeby się nie wyróżniać zrobiłem tak samo, wtedy jedna z kobiet wpatrywała się w moje przyrodzenie i na skutek tego miałem wzwód i wtedy z uśmiechem wyszła, miała może z 30-40 lat. Ja z burakiem na twarzy jeszcze chwile posiedziałem i tez uciekłem ale do domu. Czy to jest normalne??

Gość gość
Nie, trzeba umieć nad sobą panować.

Gość gość48
"Panować nad sobą" w wieku 19 lat na widok nagiej kobiety?... Hahaha... dobre sobie... Młody człowieku, nic w Twej reakcji dziwnego nie było, opowieści o "panowaniu nad sobą"w Twoim wieku można między bajki włożyć, ten który Ci to doradził już dawno temu zapomniał jak to jest w tym wieku, jeszcze Cię w jakieś kompleksy wpędzi. Rozumiem, że nie narzucałeś się nikomu ze swoją erekcją i zachowałeś się dyskretnie. Swoją drogą ta MILF miała wyraźnie na Ciebie chętkę, mogłeś kuć żelazo póki gorące a uwierz, nie żałowałbyś ;)

Gość gość
Jako że ja często korzystam z sauny, lubię po prostu się wygrzać to muszę też odpowiednio zadbać o swoją higienę. Bo niby wszędzie jest czysto, ale wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony. Dlatego nie wyobrażam sobie żeby nie używać także specjalnych kosmetyków do miejsc intymnych. Zakupiłam sobie nawet kilka opakowań provag w postaci emulsji. Myje i pielęgnuje moje miejsca, a także fajnie niweluje nieprzyjemny zapach i to nawet po całym dniu czuję się świeżo i pewnie