Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet sie na mnie msci,bo nie chcialam z nim isc do lozka.

Polecane posty

Gość gość

A ja mam z jego zagran beke,bo jest mi obojetny.Tylko on nie moze tego pojac,ze mam go zwyczajnie w doopie.

Gość gość
Czy on ma na imię Jan? Janek? W jaki sposób się mści? Ja mialam podobnie

Gość gość
Np caluje sie ostentacyjnie z innymi laskami,zeby wywolac u mnie zazdrosc,albo je chwali i im wlazi w doope przy mnie,zeby mnie rozzloscic. A ja sie z tego w duchu smieje,a on sobie mysli,ze pekam ze zlosci. Kretyn jakich malo.

Gość gość
Hedorivka dziś Ale trochę się jednak dowartościowujesz jezyk.gif x Wlasnie nie,bo mam go w glebokim powazaniu.

Gość gość
Idiotyzm. Może pójście z tobą do łóżka byłoby dla niego najgorszym przeżyciem w zyciu :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Idiotyzm. Może pójście z tobą do łóżka byłoby dla niego najgorszym przeżyciem w zyciu cool.gif x Moze :) A nawet nie wiesz,jakie cuda wyprawial zebym z nim poszla :) Prawie na kolanach blagal,wiec koles byl niezle zdesperowany :D

Gość gość
W ogole oblesny typ.Ale widocznie uwazal sie za nie wiadomo kogo.

Gość gość
gość dziś Idiotyzm. Może pójście z tobą do łóżka byłoby dla niego najgorszym przeżyciem w zyciu x Odwrotnie raczej :)

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć co czuje facet bzykajac się z tobą? Myślę że on na ciebie sra a ty jesteś paranoiczka z kafe od tekstu dalczego mi zazdrościsz.

Gość gość
Ja jak nie chcialam isc z facetem do lozka to zaczal sie na mnie fochowac, byl taki opryskliwy, wrecz obgadywal mnie wsrod znajomych a do mnie ze jestem zimna i wszystko co najgorsze i wypieram sie swoich uczuc (nie wiem jakich uczuc niby). Nie bylo to dla mnie smieszne, raczej irytujace ze ktos probuje mnie manipulowac, bo serio mi sie nie podobal. I do bycia "zimna" mam prawo, jakis knur bedzie mnie obgadywal i irytowal bo nie chcialam z nim seksu :/

Gość am_Dyzio
Twoja wyobraźnia kwitnie a nic w tym złego, że posiadasz wyobraźnię i tak 3maj, nie puszczaj i nawet nie popuszczaj !

Gość gość
gość dziś A skąd ty możesz wiedzieć co czuje facet bzykajac się z tobą? Myślę że on na ciebie sra a ty jesteś paranoiczka z kafe od tekstu dalczego mi zazdrościsz. x A to ciekawe,ze osoba,ktora na mnie "sra" tak przezywa odrzucenie ;) Prawie sie poplakal jak mu odmowilam :D

Gość gość
Naprawdę myślicie że odmowa z wasze strony to jakaś strata dla takiego zjeba? No szczerze wątpię. Nie dasz ty to znajdzie inna. Takie są prawa dżungli moje drogie :classic_cool: nie macie monopolu na cipy.

Gość gość
00:51 no wow, w takim razie nie musza tak przezywac i zawracac tylka albo nas obgadywac skoro tak maja nas gdzies, nie sadzisz?

Gość gość
Na zaburzonych męskich kalekach męski świat się nie kończy.

Gość am_Dyzio
kobieta, która szantażuje emocjonalnie faceta nie ma przyszłości , oczywiście kobieta powinna się kierować kobiecymi instynktami ale dlaczego i z jakiego powodu doprowadziła do sytuacji 'zemsty' i dlaczego facet uciekł ? co jeszcze kobieta wymyśli ? - być może 'zemsta' na facecie to jest tylko jakaś prowokacja aby facet wrócił do GNIAZDA ?

Gość gość
Up

Gość gość
nibyh taki ci obojetny a pałujesz sie tą jego "żadzą ciebie" jak jakas siksa :O

Gość gość
gość dziś nibyh taki ci obojetny a pałujesz sie tą jego "żadzą ciebie" jak jakas siksa pechowiec.gif x Podniecac sie czyms a miec z czegos beke to dwie rozne rzeczy ;)