Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znecalem się nad ojcem mieć wyrzuty sumienia ?

Polecane posty

Gość gość

Krótka historia Długie lata znecalem się nad swoim ojcem Psychicznie i fizycznie Bilem go kiedy mnie irytował Prawie za każdym razem Jest to dla mnie alkoholik tchórz i śmieć Nigdy mi nie pomagał w zyciu Jedynie finansowo Nie interesował się mną moja edukacja Znecal się nad moją mamą i mną tez Kilka dobrych lat temu awantury urządzał O wszystko co możliwe Nawet o to ze odrabiam lekcje Przy stole nie przy biurku Odrabialem przy stole bo tak chciała mama Miała bliżej z kuchni do mnie miałem duże zaległości wiec logiczne to było Wyprowadził się na rok To był jeden z najlepszych lat mojego życia Zawsze kiedy on znika naprawia się moja osobowość Nie jestem wtedy juz wściekłym dresem Tylko takim sobie zwykłym człowiekiem Zawsze był fałszywy o n jedynie problemy umie spławiłć rozwiązać kłamstwami Jutro po raz kolejny mam ochotę go zbić Laski chcą się ze mną umawiać spotykać On mi żałuję na to parę groszy Chodź na cpanie narkotyki takie jak fake hash Dawał mi nie raz I nie raz się zachowywał jak by samemu chciał to wciskać Powód jest prosty Bogdan jest tchórzem który zmarnował swoje życie jest dnem jebane przez rodzinę własną nie tak mnie i moją mamę jak swoje rodzeństwo po prostu on tam się nie liczy jest im nie potrzebny Przyda się jedynie jak ma parę złotych lub jak trzeba drzewo wrzucić do komurki dla ich matki Bogdan się boi samotności Która już dobrze doświadczył przed laty zanim poznał moja mamę Bogdan chce zrobić wszystko bym był tchórzem frajerem jak on Bo wtedy nie będzie sam i będzie miał kogoś takiego samego jak on obok siebie Bogdan to frajer który był bity a nawet cięty nożem przez własnego syna Napisałem ci dużo Napisz co myślisz i czy uważasz ze powinienem mieć wyrzuty sumienia ?

Gość gość
Życie.

Gość gość
0:54 dokładnie

Gość gość
Powinni cię wsadzić do pierdla. Jak mona kogoś bić, ciąć nożem? A tym bardziej własnego ojca? Mam nadzieję, że policja to czyta i się tobą zajmie.

Gość gość
Sam nie tykaj nigdy alkoholu bo widzisz co robić z beretem. Nie bądź jak Bogdan.

Gość gość
1:01 zamknie ryj frajerze konfituro Dla prawdziwych liczy się tylko prawda Liczy się jakim jesteś człowiekiem A nie co kiedy odwaliles czy np jakie maski wkładałes Jeżeli bronisz kogoś takiego jak mój ojciec bogdan świadczy o tym ze jesteś taki sam Jakich dzisiaj jest wielu Albo debilem nie mającym pojęcia co to jest życie Kilka miesięcy temu bogdan zrobił awanturę W urodziny mojej mamy Mieszkamy na parterze w bloku Skakał przez balkon biegał bluźnil po osiedlu Ptowokowal mnie słowami bij bij dalej śmiał się pod nosem moim celem było go uspokoić chciałem w ciszy poczekać jak mama wróci z pracy kupić prezent jaki kolwiek skoczyć do kolegi zwrócić dług Nic się z tego nie udało Bo bogdan co chwila wychodził na klatkę schodowa i straszył mnie ze ludzie się dowiedzą Ludzie wiedzą mają go w dupie bo widzą od lat jaki on jest Bogdan wybrał plan B Uciekł kiedy miałem zamiar z rozmachu mu przy jebac w jego pijacka awanturujący łeb Zadzwonił na Policje podając się za sąsiadów Mówiąc W mieszkaniu 16 syn awanturuje się z rodzicami Bije ojca jest agresywny Przyjechali Pytają się co się dzieje Mówią ze anonimowa osoba zadzwoniła ze syn urządza awantury pytają się mnie i matki jak i bogdana czy się leczę Policjant powiedział coś takiego syn jest chory Bo widzę ze spiety i nerwowy Ja do psa Nie oceniamy ludzi których nie znamy On ze nie ocenia tylko się pyta czy tak se mówi Widzą bogdana z podbitym okiem Pytają skąd jak to się stało Bogdan nic I jakimiś gestami wskazuje na mnie Ja do policji jeśli uważacie że jestem winny Proszę bardzo stawiajcie zarzuty 207 1 KK jest ścigane z urzędu prokurator na pewno się zgodzi są dowody jest pokrzywdzony Bogdan nagle mnie wstyd juz iść do roboty Po chwili sprzedaje prawdę ze to on zadzwonił podając się za sąsiadów Wpadli wszał powiedzieli ze jest jeszcze raz tak zrobi skieruj sprawę o leczenie odwykowe do sądu a wiedza ze jest kierowca z zawodu i mogą mu w ten sposób zatrzymać prawko Bogdan na to musiał bym jechać na kacu lub pijany Pies na to odp nie prawda wystarczy ze jesteś zawodowym kierowca i alkoholikiem uzależnionym To wystarczy Powiedzieli jeszcze syn ma do cb racje brak samokrytyki u cb dobrze zrobił ci jebac cie kurwo alkoholiku chcesz dołek zaraz ? Twoja policja idz rób loda .

Gość gość
1:03 to prawda owszem i nie chce tykac dla mnie to gowno Ale to trzeba pić długie lata by ci zryl dekiel jak bogdan 30 lat

Gość gość
Bagiety już jado. Zgnijesz w pierdlu.

Gość gość
1:29 tchórze są wszędzie namierz i zajeb Nie bądź zły chcesz miec to na sumieniu być taki jak on ? Frajerze

Gość gość
Dotykał cię? Dochodził w tobie czy na tobie?

Gość gość
mozesz wiecej napisac, jak ojciec sie nad toba znecal? bo poki co to brzmi to troche przykro.... za duzo o twoim znecaniu sie nad nim, jakis blokerski wulgarny jezyk i poczucie wyzszosci...

Gość gość
Za mocno się rozpisałem Moim zdaniem to świadczy o zaburzeniach emocjonalnych łącząc to wszystko razem z historią w całość .

Gość gość
Tak dotykaĺ. On lub jego kumple. Dysponował mną jak towarem

Gość gość
i czemu sie nie leczy...

Gość gość
alkoholik pedofil?

Gość gość
1:37 nadwrażliwy jesteś Nie podawaj się za mnie autora Bo nawet sposób w jaki piszesz to widać Nie dasz sobie rady w życiu mam wrażenie ze takich jak ty prawda zawsze boli i w oczy kuje tylko na tyle cie stać ? i te twoje bzdety

Gość gość
Matki niemal nie dotykał. Mnie niestety często. Zamiast spac z nia, wchodzil do mojego łóżka

Gość gość
Tak, mieć wyrzuty sumienia, pokutować i naprawiać co się da, póki ojciec żyje, i pojść do pierdla żeby cię tam w podobny sposób zresocjalizowali, bandyto.

Gość gość
w mojej rodzinie tez jest podobna sytuacja, nie chce mi sie rozpisywac, przykre to jest nie wiem czemu, zamiast sobie wziac leki na swoje stany depresji , histerii to niektorzy wola chlac alkohol..

Gość gość
i potem chodzic nachlanym, zawracac ludziom glowe, gadac od rzeczy, to ryje banie, zwlaszcza jak ktos robi widowisko i wkreca w to sasiadow. Potrafie zrozumiec... ale mi robi sie zbyt przykro i placze zamiast przylac.

Gość gość
1:36 Tak mogę więcej napisać Mniej więcej poczucie wyższości Poniżej mnie przed własną rodzina Kiedy miałem 12 lat wpajal ze jestem i będę nic nie wart i nic nie potrafię Podejrzewam ze bogdan przez patologie w dzieciństwie jak i swój alkoholizm Ma zaburzenia emocjonalne Bogdan ma coś takiego w swoim charakterze ze zawsze musi mieć rację Np jeśli on nie uwarza czekolady Nikt w Polsce i na ziemi nie powinien tego konsumowac Przykładem z życia Jest marihuana która palił okazjonalnie przed laty Bogdan jej nienawidzi uwaza ze uzaleznia a nawet może zabija Bogdan nie uważa wódki smakowej firmy lubelska bo to sam sok i spiryt jak nie raz twierdził Bogdan uwaza czysta jego zdanie wszyscy powinni uważać to co jemu się podoba Siła wyższości poniżenie mojej matki Bicie mnie we wczesnym dzieciństwie Mieszanie się w moje sprawy z rówieśnikami nie na zebraniach tylko z pięściami pod szkoła

Gość gość
Weź olej tego Bogdana. Jego już i tak nie naprawisz. Sam siebie możesz skrzywdzić jakaś krzywa akcja. Patoli siła na dobrą drogę się nie nawróci.

Gość gość
1:49 słaby czlowiek, nieswiadomy, potrzebowal sie na kims wyladowac. Padlo na ciebie. Trzymaj sie, moze kiedys bedzie lepiej i osiagniesz w koncu spokoj ducha... nie jestes drugim nim napewno.

Gość gość
I racja tez tak chce uważać Problem leży gdzie indziej Ja jestem skazany żeby z nim dalej mieszkac Przynajmniej jeszcze jakiś czas i jeszcze jeden problem Bogdan pewnie będzie chciał się do mnie zbliżyć w jakiś swój sposób pieniędzmi lub inaczej podobnie Tak jak napisałem pierwsze Stara się on na mnie wpływać jak może i marzy żeby zszedł do jego poziomu Potem się jak mogę odbić od tego wszystkiego . Ciężko przy takich panować nad emocjami

Gość gość
Mimo wszystko lubiłem mu walić konia

Gość gość
Do gość 18:36 Co za zawiść w tobie ze ty tak się przejąłes A właściwie przejęłas tym ze autor odpisał ci co o takich jak ty myśli Musisz być naprawdę Lamusem zawisna świnią i takim prawdziwym frajerem Dzieciaku gimbo pało nie masz pojęcia o życiu Ciebie tez dzieci będą biły co do tego nie ma wątpliwości podniecaj się ludzkim nieszczęściem.

Gość Blekitnachmurka
Autorze, przytulam Cię ze wszystkich sił. Jest mi smutno czytając Twoje posty i chce Ci powiedziec kilka rzeczy. Jesteś dobrym człowiekiem. Masz wyrzuty sumienia, bo krzywdzisz ojca. Masz tylko 16 lat, Twój mozg jest teraz w fazie najwyższego rozwoju. Nic dziwnego, ze sytuacja w domu Cie przerosła. On Ciebie krzywdzi i matkę. Podejrzewam, ze miał nieszczęśliwe dzieciństwo i życie takie, w którym nie umiał niczego zbudować. Nasuwa mi się tu analogia do żołnierza, ktory po okropnościach wojny nie umie zacząć normalnego życia: Pracy od 8 do 16 i sobotniego grilla. Bogdan jest zranionym zwierzęciem, które nie powinno przebywać blisko Ciebie. Piszesz o nim i złe i dobre rzeczy. Walczysz z nim jak mężczyzna z mężczyzna, bo chcesz go ukarać za jego głupotę/zło/występki, ale gdzieś na dnie go rozumiesz i mu współczujesz. Wiem, ze dzieci nie powinny wchodzić w role empatycznych opiekunów, bo dzieci są egosistczne i dobrze, tak ma być. W tym okresie uczymy się zaspokajania własnych potrzeb i budowania poczucia wartości...Tobie pewne fazy życia i spokojne przechodzenie jednych w drugie nie było dane. Z pewnymi prawdami trzeba się zmierzyć. Ale: jesteś dobry, masz sumienie i całkiem możliwe, ze masz tyle sił, aby teraz zaplanować sobie plan ucieczki czyli odcięcia sie od rodziców i stania się wspaniałym człowiekiem. Zacznij już dzisiaj. Ojcu schodz z pola widzenia. Ignoruj jego agresje i zaczepki. On musi zostać sam ze swoimi demonami. Pomysl, co chciałbyś robić w życiu. Skup sie na sobie. Ucz sie. Ucz sie wszystkiego, co lubisz. Co czujesz. Buduj siebie jako piękna i wartościowa osobe. Piszesz w poruszający sposób. Nie musisz być dresem z osiedla. Możesz być kimś znacznie, znacznie więcej.

Startowanie z nożem do kogokolwiek to przegięcie, bicie też . Nadajesz się do psychiatryka, albo powinieneś dostać jakąś karę za znęcanie. Możesz mieć rację co do ojca ale nie jesteś od wymierzania sprawiedliwości, od tego jest policja, by się kimś takim zająć.

Gość gość
5:20 Dziękuję bardzo wzruszył mnie ten post dziękuje z całych sił jest szczery prawdziwy to się dla mnie liczy . Naprawdę dawno nikt tak do mnie nie powiedział ciepłe słowa .

Gość gość
Do 5:39 NÓW ZNÓW miałem nie odpowiadać ale odpowiem Mówisz policja hmm słuchaj szczerze Mam takie zdanie sprawiedliwość zawsze jakaś musi być przyznam rację nie jestem od sadzenia kogo kolwiek Policja tez stosuje przemoc nasz wymiar sprawiedliwości jest naprawdę zróżnicowany sędziowe policjanci prokuratorzy mają różne podejście i są to różni ludzi Mama oskarżyła bogdana parę ładnych lat temu bogdan dostał zawiasy nakaz przeproszenia nie uwierzyć w to może nikt ale wziął dwie osoby swoją matkę i brata za świadka do sądu i tamci przekonali ze nie jest taki zły broń boże uzależniony chodź pije nie raz razem z nimi ostatnie 30 lat . Ja mam zdanie o policji mógłbym książkę o tym napisać jakie mieli nie raz nie dwa podejście w takich sprawach .