Gość pinkfox999 Napisano Czerwiec 5, 2018 jedz mniej dużo mniej, ale jedz co chcesz :) i schudnij do wyjazdu nad morze :) sierpień 2018. Cel 10 kg. 4.06 ś: ryż z truskawkami bez cukru. kawa z mlekiem 2ś: sałatka (sałata ogorek soczewica) 3ś: smoothie truskawkowe o: kapusta duszona, woda. 18:00 godzina spaceru woda z lodem. dziś 5.06 ś: placuszek (banan, białko) z truskawkami i serek homo nat 2 łyżlo 2ś: mleko bananowe 115 kcal porcja 3ś: banan (kurdę nie wziełam wody, nie ma wody, tragedia) o: gotowany kalafior k: truskawki i herbata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2018 Można się przylaczyx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werkaklamerka Napisano Czerwiec 10, 2018 Wygląda na głodówkę a nie dietę. Ja takim dietom podziękowałam już dawno. Po prostu zaczęłam zdrowiej jeść - gotować na parze itp. Do tego na metabolizm mam iqgreen i widzę lepsze efekty po tym. Jak na razie mniej o 8 kilo, ale motywacja ogromna bo widzę efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach