Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucanie butów ankieta

Polecane posty

Gość gość

W jakich butach lubisz chodzić? Jak często pozbywasz się swoich butów? Jak pozbywasz się starych, zniszczonych butów?: 1. Oddaje koleżankom , znajomym 2. Kontener na odzież używaną 3. Sprzedaje 4. Palę w piecu 5. Zsyp na śmieci 6. Wyrzucam w domu do kosza ,a gdy kosz się zapełni to wynoszę na śmietnik 7. Od razu śmietnik na dworze 8. Inne napisz

Gość gość
Adidasy , tak pół roku może rok i 2/7

Gość gość
Baleriny co 3 miesiące tak i nr7

Gość gość
Adidasy , espadryle , jak już nie chodzę to 2

Gość gość
Szpilki i klapki, bardzo rzadko się pozbywam, a jak już to najpierw pytam znajomych czy nie potrzebują 1/3/5

Gość gość
Moje buty oddaje młodszej siostrze, a później i tak wszystkie buty mama pali w piecu czyli 4

Gość gość
Takich rzeczy nie wolno palić w piecu. Zacofani ludzie. Truciciele popierdoleni.

Gość gość
W traperach. Co killka lat. 6/7.

Gość gość
Trampki , adidasy, botki Rok dwa czasem dłużej Przeważnie 6 czasem 7

Gość gość
Lubię szpilki i baleriny. Baleriny dość często co kilka miesięcy, ale szpilki rzadko co kilka lat. U mnie w domu najpierw buty trafiają do kosza który jest pod zlewem, jak jest pełny to wynoszę worek do pojemnika przed domem;-)

Gość gość
Szpilki , espadryle Od roku w zwyż. 1/2

Gość gość
Botki, trampki Długo wytrzymują 7

Gość gość
Glany Nigdy nie wyrzucam

Gość gość
Trampki i sandały 2/3 lata około Kosz w domu

Gość gość
W jakich butach lubisz chodzić? >>> W roznych, od trampek po szpilki. Jak często pozbywasz się swoich butów?>>> Gdy sa zniszczone, czyli roznie. Buty ktore lubie, zuzywam szybko, mam takie ktorych nie lubie, sa... niezniszczalne (stoja). Te daje komus jesli jest chetny i moze w nich chodzic. Jak pozbywasz się starych, zniszczonych butów? >>>Wyrzucam na smieci Ew. kontener do recyklingu. Co innego mozna zrobic ze zniszczonymi butami? Palenie w piecu chemia, klejami i tworzywami powinno byc karalne. oooooo

Gość gość
W jakich butach lubisz chodzić? - tylko skórzane i czerwone, różne Jak często pozbywasz się swoich butów? Jak pozbywasz się starych, zniszczonych butów?: 7. Od razu śmietnik na dworze

Gość gość
Też lubię skórzane szpilki niekoniecznie czerwone ale kilka par mam , poza tym kozaki, botki no i baleriny. Chodzę dopóki się nie rozwalą. Wyrzucam do śmietnika na osiedlu 7

Gość gość
Najczęściej nosze botki, buty casualowo sportowe, trampki. Noszę tak długo aż są znissczone. Jak są zniszczone to ich nikomu przecież nie dam. Wyrzucam do kosza w śmietniku na zewnątrz od razu, w domowym by sie nie zmiescily

Gość gość
Moje ulubione to trampki i sandałki Chodzę dopóki się nie zniszczą , jak dużo biegam to dość szybko się niszczą. U mnie na wsi wszyscy palą takie stare buty w piecach jak inne śmieci.

Gość gość
Heh i chce się wam dziewczyny wziąć same buty i tak po prostu iść z nimi na śmietnik? Dobrze że u mnie jest zsyp na śmieci na każdym piętrze ;-) A moje ulubione to martensy i sportowe

Gość gość
Lubię różne buty, niektóre zniszczą się w miesiąc inne w rok. Gdy już jakieś nie nadają się do chodzenia to staram się powycinać wszystkie ozdoby, kokardki, wstążki i takie tam i wykorzystuje później do szycia ubranek dla lalek ;-) Resztki butów lądują w domowym koszu ;-)

Gość gość
Staram się szanować buty. Moje ulubione to szpilki. Niektóre mają po kilka lat, jak już nie chodzę to 1 lub 2, czasem od razu na śmietnik 7.

Gość gość
Ja nie pozbywam się butów , mam wszystkie które kupiłam, jest tego sporo od sandałków po szpilki

Gość gość
Klapki, adidasy Może raz w roku mi się jakieś zniszczą 2/6/7

Gość gość
Trampki najczęściej, ale mam też sporo innych. Co pół roku jakieś wywalam mniej więcej Wrzucam do kosza przy okazji jak gdzieś wychodzę. (7)

Gość gość
Lubię szpilki i koturny ale częściej noszę adidasy Szybko zdzieram , nie wiem czy pół roku jakieś wytrzymały;-) Kilka razy zdarzyło mi się specjalnie zniszczyć jak mi się jakieś nie podobały;-) A jak się pozbywam? Czasem 6 a czasem 7

Gość gość
Ładne i wygodne ;-) Jak są stare ale nie zniszczone to kontener na buty używane a jak zniszczone to osiedlowy kosz

Gość gość
Kocham szpilki ale nie zawsze mogę chodzić. Na codzień baleriny. Buty wyrzucam jak się zniszczą, częściej balerinki. 6/7

1/2/8 - oddaję dla placówek typu PCK, jeśli nie są mocno znoszone,a le bezpośrednio do ośrodka w wyznaczony dzień. Nie wierzę kontenerom, bo często wyciągają z nich osoby co prowadzą second handy. A jak już to kupuję pewne buty, dobrej jakości np. z ZOiO https://zoio.pl/obuwie/szpilki

Gość gość
Też słyszałam że z tych kontenerów rzeczy trafiają później do second handów , nie ciekawie.