Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam o nim myśleć...

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się pewien facet , powiedziałam mu o swoich uczuciach a on odparł, że nie jestem w jego typie bo mam za małe piersi przez co go nie pociągam.

Gość gość
Masz przyjąć to na swoją chudą klatę i nic nie myśleć bo taka jest prawda, a ty nie musisz się jemu podobać. Czy to jasne? :P

Gość gość
Widocznie fetyszysta. Olej i szukaj dalej

Gość gość
Nie, czemu miałabyś myśleć o nim źle? Może jest trochę zbyt bezpośredni ale przynajmniej szczery i dużo czasu zaoszczędziłaś. Nie jest też tak że to z Tobą jest coś nie tak, po prostu każdy ma inny gust i akurat nie jesteś w jego typie

Gość gość
Wielu facetów tak ma. Kobieta powinna mieć czym oddychać.

Gość gość
14:07 Strasznie mnie wku/rwia takie pisanie:kobieta powinna to, kobieta powinna tamto. Nikt sobie sylwetki nie wybiera a male biusty też są ładne

Gość Helenka Zy
Co masz o nim myśleć, co masz o nim myśleć...? Może postaraj się nie myśleć?

Gość gość
Helenka, no czy mam sobie go odpuścić bo to cham dla którego wygląd jest najważniejszy czy raczej walczyć o niego?

Gość gośćZazdrosnica
A takie chamy Ciebie przyciągają ? Lubisz być poniżana przez mężczyznę? Daj sobie spokój, facet ma Cie szanować.

Gość Helenka Zy
Hmmm... co by Ci tutaj...? Wiem! Jeśli ma dużego to walcz! :classic_cool:

Gość gość
14:28 szczerze i bez zlosliwosci powiedzial co mysli i co mu sie podoba i niby cham? z kolyski wypadlas, ze jak potluczona NIEmyslisz? pewnie gdyby sobie z ciebie zrobil zapchajdziure poki nie znalazlby kogos, kto faktycznie wzbudzilby jego zainteresowanie to bylby mily i sympatyczny? od takiego umyslowego niedorozwiniecia jakie zaprezentowalas to chocbys mogla konkurowac z miss swiata - lepiej trzymac sie na spory dystans. zrob cos dobrego dla swiata - przestan udawac, ze myslisz i faktyczie nic nie mysl.

Gość gość
Noi po co od razu wynuarzalas się z wyznaniami uczuć? Nawet jakbys była w jego typie, to taka otwartość od poczatku stawia Cie na gorszej pozycji, zniechęca to facetów bo oni lubią zdobywać, nie mieć do końca pewności czy Ci zależy, a nie za kobieta podaje sie na tacy... To sprawdzone.

Gość gość
Pomyśl w drugą stronę, podoba Ci się konkretny męźczyzna masz swój typ i on też ma.

Gość gość
Wybitnie chamskie, wystarczyło powiedzieć że nie w typie i koniec. Dodatkowa informacja o cyckach była zbędna. Panowie też by się zapewne cieszyli z informacji, ze w sumie spoko ale penisa masz za małego...

Gość gość
awet jakbys była w jego typie, to taka otwartość od poczatku stawia Cie na gorszej pozycji, zniechęca to facetów bo oni lubią zdobywać, nie mieć do końca pewności czy Ci zależy, a nie za kobieta podaje sie na tacy... To sprawdzone. x Brednie.

Gość gość
Wybitnie chamskie, wystarczyło powiedzieć że nie w typie i koniec. Dodatkowa informacja o cyckach była zbędna. x Tylko w teorii. Bo kobiety zawsze dociekają - a dlaczego, a z jakiego powodu, a co, a jak? Tutaj poszła informacja wprost i sprawa jest od początku jasna.