Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn

Polecane posty

Gość gość

Mamy z mężem trzy śliczne i zdrowe córki. Mąż, jak to facet, bardzo chciałby mieć jeszcze syna. Od początku małżeństwa planowaliśmy czwórkę dzieci. Bardzo chciałabym mu dać syna, w związku z tym czy są jakieś naturalne, bądź medyczne sposoby by zwiększyć szansę na poczęcie chłopca?

Gość gość
In vitro z wyborem płci, ale to poza krajem, u nas jest nielegalne

Gość gość
w takim razie maz to niespelna rozumu debil, ktory wartosciuje dziecko plcia. jedyne co mozna w takiej sprawie poradzic to rozwod i tak sa medyczne 100% metody na poczecie chlopca danej plci

Gość gość
Nie wierze, zeby ktos był takim idiotą, zeby pytac o to na kafe. Jesli takie metody mozliwe, wiedzialby dawno o tym caly świat. Na szczescie nie jest.

Gość gość
Podobno można zwiększyć szansę uprawiając seks w konkretnym okresie cyklu. Co do medycznych sposobów to nic mi nie wiadomo.

Gość gość
Nie rozumiem co w tym złego, że mąż autorki tematu mając trzy córki chciałby mieć też syna? Nawet jak postarają się o czwarte dziecko i urodzi się im kolejna dziewczynka to z pewnością pokocha ją tak mocno jak inne dzieci.

Gość gość
Niech sobie twój mąż wytruje wszystkie żeńskie plemniki. Chcieć syna, to on se może chcieć. I to nie ty mu dasz, bo płeć nie od ciebie zależy, a od niego.

Gość gość
Niektórzy mężczyźni mają tylko dzieci jednej płci. I nic na to nie poradzi się.

Gość gość
In vitro z wyborem plci zarodka (nie w Polsce).

Gość gość
Jest na to sposób. Musisz podczas pełni księżyca iść do lasu i pod kwiatem paproci poszukać odchodów jednorozca. Później musisz sobie to wmasować we włosy i chodzić tak do momentu porodu. Nie wolno tego zmywać. To pradawny indiański sposób na spłodzenie syna.

Gość gość
In vitro z wyborem płci. Moja koleżanka miała 2ch synkow których kochała ponad życie i marzyła o córeczce.

Gość gość
Bardzo chciałabym mu dać syna xx O losie ale średniowiecze, przecież to od plemnika a nie od jajeczka zależy płeć dziecka, niech maż ma pretensje do siebie że strzela samymi iksami :) Dobrało sie dwoje troglodytów, aż zal.

Gość gość
Zazdroszczę trzech córek. U mnie dwie i trzeci niestety syn. Z drugiej strony kobieta zazwyczaj chce dziewczynę a facet syna więc gdzieś tam rozumiem twojego męża.

Gość gość
Heh a u nas odwrotnie...3 synów. Chciałabym mieć córkę ale nie wiem czy to udzwigne. Już przy trójce jest niezły sajgon zwłaszcza, ze między nimi jest mała różnica wieku. Owszem byłam w 4 ciazy i cholernie się bałam jak to będzie, czy dam radę. Sprawa się rozwiązała w 7 tyg...poronilam i teraz to dopiero jest mi źle. Minęło kilka miesięcy a ja nadal myślę, ze może jednak się zdecydujemy spróbować jeszcze raz. Twojemu mężowi nie dziwię się ze chce syna, ale szczerze powiem nie wiem jak tego dokonac.

Gość gość
Do gosc 15:33 tak jest to mozliwe i wie o tym caly swiat oprocz zasciankowej Polski, a juz na pewno ni beda o tym wiedziec gospodynie domowe ktore nigdy wiadomosci nie ogladaja. Poczytaj sobie o nanotechnologii CRISPR.