Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jakimi slowami obrzucil mnie maz.

Polecane posty

Gość gość

Nasze dziecko ma miesiec, synka na oczy nie widzial w ogole do szpitala maz nie przyjechal. jednym slowem huja wybralam na meza obrzucil mnie slowami kurwa sierota zurzyty mop prostaczka pasozyt gnida nierob smierdziel ciekawe po co ze mna szedl do slubu jak w malzenstwie bylismy tylko piec dni i w niosl o rozwod. a synka po urodzeniu mialam zostawic w szpitalu bo maz jak sie dowiedzial na co choruje to kazal mi ciaze usunac a potem zastraszal ze jak to zrobie to ze to zglosi na prokurature policje .Wszyscy faceci to cholery kto takie cholery sprowadza na swiat?

Gość gość
No takiego sobie wybrałaś. Rozumiem że przed ślubem był ideałem a porobiło mu się tak pięć dni po

Gość gość
Większość mężczyzn tak się zachowuje. Niektórzy z nich tylko udają miłych, alejka będzie okazja to i tak zdradza.

Gość gość
Boze zebym cofnela czas ,na nic bym sie niezedecydowala ani na ten glupi slub ani na dziecko z nim. pospieszylam sie, bo juz skonczylam 35lat i nigdy bym dzieci niemiala. Poznalam go przez internet, a tam cholery ktorych zadna niechce ale mnie tez zaden niechcial, zaden sie nie zakochiwal i zaden niebyl mna zainteresowany .wiec zaryzykowalam ,a teraz cierpie radosc mi tylko przynosi synek. ale samej mi bedzie ciezko wychowac. Rzeczy dla dziecka dostalam od mojej znajomej siostry zakonnej,tak mnie poratowala bo bym lezala. Wszystko jest na tym swiecie przykre .

Gość gość
16;07No wiec maz wniosl o rozwod i po rozwodzie zaproponowal zebym do niego wrocila, tylko ze wzgledu na to dziecko i powiedzial ze po rozwodzie bedzie chodzil na dziwki ,wiec chcialby ze mnie zrobic tania dziwke. Nienawidze facetow, jak sie wkurze bardziej to dziecko mu zawioze do warszawy, niech bierze wychowuje i wstaje do syna w nocy. dlaczego mam byc samotna matka meczenniczka ,a on ma wszystko w dupie?

Gość gość
Wszystko będzie dobrze. Nie przejmuj się nim, nie wracaj do niego po prostu zostaw go. Niestety tak się kończą związki z facetami oni nie szanują kobiet. Jak maja siedzieć w domu z kobieta i z dzieckiem to im odbija i stają się agresywni. Twój synek jest bardzo chory? Masz jakaś rodzine które może Ce wesprzeć?

Gość gość
mogę Cię wesprzeć np. ciuszkami dla małego. tylko jak je Tobie przekazać ? na co mały choruje ? co mu jest ?

Gość gość
Tego dziecka szkoda jak już nie chcesz to może poszukaj jakieś rodziny które je przygarnie? Przecież faceci to nawet kalarucha pod swoją opieka nie powinni mieć, wiec mu nie oddawaj

Gość gość
Up up