Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda kobieta powinna spróbować 1Ki2M

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej raz w życiu. Mąż mi stanowczo zabrania ale ja jestem ciekawa jak to jest. Co myślicie ?

Gość gość
gdybym miał żonę to bym nawet namawiał na to .

Gość gość
tak, jest super!

Gość gość
mysle ze jestes gupia wiec ty mozesz generalnie - nie każda kobieta powinna tego spróbować, nie każda kobieta powinna uprawiać seks z mężczyzną, nie każda kobieta powinna w ogóle uprawiać seks Skontaktuj sie z tym dr socjologii co razem z kolega zapinali studentki i ich indexy

Gość gość
Ale mój mąż miał już doświadczenie z kobietami zanim mnie poznał a ja byłam dziewicą. Czuje że to nie uczciwe że on to robił z innymi a ja nie. Dlatego chciała bym spróbować z innym dla urozmaicenia. On już i tak swoje w życiu przeżył to się chyba nie powinien mnie czepiać. Ja mu nigdy byłych nie wypominałam przecież.

Gość gość
Przekonaj go. W sumie należy Ci się to od życia, nie masz na co czekać. To świetny test dla Ciebie jakie jesteś w łóżku, czy uda Ci się zaspokoić 2 na raz :) To jest świetne uczucie, tylko pamiętaj żeby faceci mieli gumki !

Gość gość
Masz ból do tego że wcześniej to robił ? Po pierwsze nie znał cię i szukał kobiety tej jedynej jak mu wyszło szukał dalej , potem znalazł ciebie to nie jego wina dziewczyno że ma przeszłość seksualną , bo jak facet jest w związku to chcę ją uszczęśliwić po przez seks , jak na moje to co chcesz zrobić to jawna zdrada , zastanów się kilka razy , bo normalny facet zakochany w tobie puszy nigdy ci nie wybaczy że robiłaś to z dwoma , ja jakbym takie coś usłyszał to nasuwa mi się słowo dziwka i wypad z domu jak ci źle , ja na miejscu twojego męża bym się rozstał z tobą , twoje myśli o tym są niebezpieczne i w końcu to zrobisz , a on psychiczne nie wytrzyma że ktoś jego kobietę ruchal no sorry ale bez rozowdu się nie obejdzie a takie pieprzenie że go kochasz to wsadź sobie w dupe , nikt zakochany nie myśli by dawać dupy innym , nie wiem po co się rozpisałem bo jak chcesz go zdradzić to tak to zrobisz brak mi słów co do ciebie , jak coś jak tak bardzo chcesz to lepiej rozstać się z facetem a potem sobie rób co chcesz i szalej jak dziwka

Gość gość
A jak bym to zrobiła z mężem i jakimś jego znajomym od piwka ? Wtedy by sie wkurzył ? Jak by sobie urządzili męski wieczór u nas na mieszkaniu a ja bym się tam im zaczeła kręcić ?

Gość gość
Mysle, ze tak. Kobiety sa bardziej zboczone od mezczyzn, maja tez wieksza chcice. Facet sie spusci i koniec, a kobiet chce dalej. Kobiety to swiadome lub jeszcze nieuswiadomione nimfomanki. Duet dwoch mezczyzn to idealne polaczenie.

Gość gość
Hura przekonałam go, w weekend idziemy razem do klubu szukać szczęsliwca na jedną noc :) Jakieś wskazówki czym się kierować ? Szukać takiego najbardziej podobnego do męża czy czałkowite przeciwieństwo ?

Gość gość
Bierz przeciwieństwo, i to przy tym innym krzycz głośniej, drap mocniej i pozwól mu na więcej niż mężowi. To przynajmniej rozpala mojego mężczyznę <3

Gość gość
ja tez bez doswiadczen poza moim obecnym mezem, czesto mnie wlasnie kusi, a on mnie ma taka czysta i chyba z tego wzgledu mu sie najbardziej podobalam :/ czemu on sobie mogl, a ja nie....... :(

Gość gość
Miałam takie zabawy przed ślubem z moim chłopakiem najwięcej była trójka kolegów i on i po takim rżnieciu byłam mocno zmęczona lecz zadowolona i nasycona seksem.

Gość gość123543
Chetnie Was ostro wy/ruc/ham.

Gość gość
chęć rozumiem, ale sam za dwóch będziesz robił? E.

Gość gość
Po takiej orgii są doznania inne niż stosunek z mężem z którym uprawiam seks dopochwowy, oralny czy analny jak i minetkę. Gdy dochodzi do stosunku w obie dziurki wtedy czujesz gdy to robisz pierwszy raz dreszczyk emocji i niesamowite podniecenie. A orgazm jest niesamowity. Warunek jest by zwłaszcza analnie robił to delikatnie bez bólu i dopiero gdy dochodzę do orgazmu oboje odbijają do końca a podczas mojego wtrysku przytrzymali przez dłuższy czas wbite do końca kutaski. Taki seks w obie dziurki powinna przeżyć każda z nas ale powtarzam musi to być delikatnie bo każdy ma mieć przyjemność i rozkosz a nie ból.

Gość gość
całkowicie się zgadzam, pięknie napisane.