Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturcyja

Zachowanie faceta po randce

Polecane posty

Gość nasturcyja

Moi Drodzy, z pewnym facetem poznalismy sie na portalu randkowym. Bardzo intensywne, wielowatkowe rozmowy prowadzilismy, dalo sie odczuc jakies rozumienie itd. Po okolo tygodniu umowilismy sie na spotkanie. Buzi w policzek, w oku blysk, dalo sie odczuc mam.wrazenie, ze fizycznie przypadlismy sobie do gustu. Spotkanie trwalo prawie 4h, nawet nie wiadomo bylo kiedy ten czas zlecial. Po spotkaniu jednak 24h milczal, piszac po tym jedynie zdawkowe "dobrej nocy :)". I zastanawiam sie czy to ma byc jakies delikatne wybadanie sytuacji i zacheta do kontyuacji z mojej strony, czy cos raczej na odwal sie. Ktos ma pomysl? Dodam, ze jestesmy po 30 ;)

Gość gość
Trudno powiedzieć ,ale na moje oko a jestem po 35:) facet chce się zmyć.

Gość gość
Zapytaj go,widzę że z Twojej strony jest ok. Ale co z nim?niezbyt jasna sprawa więc zapytaj,ja bym tego tak nie puściła musiała bym wiedzieć co jest grane, gdyby mi pasował nie odpuścila bym,mi się wydaje że ma już kogoś i nie chce robić problemów, mam 50 lat znam życie.

Gość gość
Zapytaj go,widzę że z Twojej strony jest ok. Ale co z nim?niezbyt jasna sprawa więc zapytaj,ja bym tego tak nie puściła musiała bym wiedzieć co jest grane, gdyby mi pasował nie odpuścila bym,mi się wydaje że ma już kogoś i nie chce robić problemów, mam 50 lat znam życie.

Gość gość
Albo właśnie się wycofuje rakiem, albo korzysta z porad mizoginów Braci Samców (zerknij na forum) i próbuje zrobić tak, byś to Ty z nim biegała. Nigdy nie lataj z facetem. Teraz też daj sobie spokój, powody są nieistotne, oceniaj fakty. Skoro facet już teraz sprawił, że poczułaś się źle i zmienił zachowanie nie potrafiąc wprost się określić, jest niewarty uwagi :) Kolejnym razem z następnymi facetami postępuj tak, byście pod koniec randki jasno wyrażali, czy macie ochotę na kontynuację znajomości, czy nie. I tyle.

A mnie Wydaje się , że ten facet po prostu udaje trochę niedostępnego . gdyby od razu pisał po randce , dzwonił itp . to wyszłoby na to , że bardzo mu zależy , to po prostu taka rozgrywka psychologiczna na początku każdego związku

Gość gość
Po 24h chcesz ocenic czy facetowi zalezy i jest wam przeznaczone byc razem? Przeciez mogl byc tego dnia zajety, szczegolnie ze poprzedniego dnia spedzil wiekszosc czasu wolnego z toba, wiec moze ma jakies zaleglosci do nadgonienia. Milo ze sie odezwal. Zobaczysz jak sytuacja rozwinie sie dalej.

Gość nasturcyja
Moglby sie w ogole nie odezwac, byloby wszystko jasne, a nie tski tekst. Albo moglby napisac, ze bylo milo, ale chemii brak i papa. Ja wiem, ze jemu malo kto odpowiada, wiec i ja nie. Na spotkaniu mogl byc dobrym autorem.

Gość nasturcyja
Pomyslalam, ale to uwlaczajace mi sie wydaje. Napisze dzis cos w odp. na te dobra noc, zobaczymy...

Gość gość
Napisałby, że „chemii brak i papa”, to lamentowałabyś, że niedelikatny, że cham. Życzył Ci przecież dobrej nocy. Czego spodziewałaś się po pierwszej randce ? Pierścionka ?

Gość gość
Dzisiaj chcesz odpowiedzieć na życzenie dobrej nocy sprzed kilku dni ? Serio ?

Gość zawsze szczery
ale to uwlaczajace mi sie wydaje. x o k.wa ksiezniczka pier.na sie znalazla :-)

Gość gość
nie odpowiedziałaś mu wtedy wieczorem też "dobrej nocy"?? jeśli nie, to co on ma robić, dalej pisac? ja bym dała sobie spokój jak ktoś nie odpisuje na moje dobranoc

Gość gość
Zachowałas się niegrzecznie , nie odpisując na jego wiadomość i masz pretensje, że milczy? Ty jesteś normalna? Chyba nie ..

Gość nastrurcyja
Jakich kilku dni?.To bylo wczoraj o 1 w nocy, gdy ja juz spalam i odkrylam.to.dzis rano.

Gość nastrurcyja
Napisal.dzis w nocy o 1 dobrej nocy. Odkrylam.to.rano.

Gość gość
No fajnie, a ty napisałaś do niego w ciągu tych 24 godzin? Czy wymagasz czegoś od niego czego sama nie zrobiłaś. Facet może sprawdzać, czy nie ma do czynienia z kolejną królewną z drewna, których w tym smutnym kraju ciągle nie brakuje.

Gość gość
Napisz normalnie kobieto mój Boże. Ja mam 37 lat i bym normalnie zapytała czy mu się podobało i czy chce się umówić. Odpisze ci nie i sprawa załatwiona i po co sobie robić siano z mózgu

Gość szry
nasturcyja - tak, tak, masz racje, zapytanie sie kogokolwiek o cokolwiek jest takie UWLACZAJACE. okreslasz sie mianem +30 a zachowujesz zupelnie jak rozpieszczona nastolatka, majaca sie za koronowana krolowa. posluchaj rad reszty krolewienek i nigdy, absolutnie nigdy nie wykazuj zadnej inicjatywy wobec zadnego mezczyzny. daj im wszystkim odczuc, jaka tak naprawde jestes oziebla egoistka. gwarantuje, ze dostaniesz dokladnie to na co zaslugujesz:) a co to bedzie dokladnie - chcialabys pewnie wiedziec? nieeee, nie zdradze tej ciekawostki:D bedziesz miec arcyciekawa niespodzianke:) ktorej wspanialosci pewnie nie jestes sobie na dzien dzisiejszy nawet wyobrazic:) wiec pamietaj - NIGDY nie wykazuj inicjatywy. NIGDY. przeciez to takie UWLACZAJACE. NIEGODNE. pfuj pfuj ziarnko grochu sie gdzies zawieruszylo...

Gość gość
Witam podejrzewasz że partner cię zdradza pomogę ci to sprawdzić i uzyskać dowody wynagrodzenie do indywidualnego ustalenia podaję email. honorataota@gmail.com

Gość gość
Nie słuchaj ich, podejrzewam że jesteś z wyższej półki i dlatego to on powinien zabiegać a ty go nadal lekceważ nic nie odpisuj, to najlepsza metoda na znalezienie męża :-)

Gość gość
Dziewczyno ogarnij sie , to jest normalne. Tez mam 30+ i chodzę na radnki od czasu do czasu ( od pol roku sama )... Dwa razy ja się przestałam odzywać mimo entuzjazmu panów,, no bo niby co miałam napisać ? Nie chciałam się z nimi spotykać z róznych powodów a jeden mi o to zrobił nawet dym co bardzo mi się nie spodobało dlatego sama tak nie robię... Za to tydzień temu mi wpadł oko facet .. chemia itd .. obiecaliśmy sobie ,że się jeszcze spotkamy :D Ba pisaliśmy cały wieczór po spotkaniu a potem...cisza... Spodobał mi się więc sama zagadywałam , niestety jakieś zdawkowe odpowiedzi.. Pewnie się jemu odwidziało .. Prawda jest taka .. jeśli faktycznie ktoś jest nami zainteresowany to się odezwie.

Gość gość
wystarczy napisać hej :)) i jeśli poleci konwersacja to juz wiesz ze mu zalezy ale czasem jest tak ze ktos sie wstydzi odezwac. To działa w 2 strony moim zdaniem ale ksiezniczki wiedzą lepiej a potem placz ze sa same

Gość gość
Jak ci napisal w nocy dobranoc to na drugi dzien trzeba bylo mu odpisac “ dzien dobry “ i dalsza rozmowa moze by sie jakos sama potoczyla

Gość gość
Sorry, ale też uważam, że to facet powinien się starać. Facet to zdobywca i gdy mu zależy to zawsze się stara. U kobiet to wygląda róznie. Ale facet się STARA. Albo jest peezdą, albo mu nie zależy, albo właśnie jakiś durny cwaniaczek który czeka na starania z twojej strony - w każdym razie u mnie facet z każdego tego powodu byłby skreślony. Jak mu zależy to w końcu napisze cos więcej.

Gość gość
ja mojego poznalam przez portal randkowy. Spedzilismy caly wieczor razem, pocalunki, tance. Na drugi dzien dzwonil kolo 12.To bylo 2.5 roku temu. Rowno za tydzien zostanie moim mezem :) Powodzenia! Nie narzucaj sie, i badz stanowcza

Gość gość
no jasne że mu napisz : co słychać :) Ja tak od razu zrobiłam na drugi dzień , ale niestety rozmowa nie potoczyła się dalej . Potem sama dałam mu czas...ale z jego strony nic i sprawa jasna... Moim zdaniem napisz a potem daj już jemu szansę

Gość gość
Sorry, ale też uważam, że to kobieta powinna się starać. Kobieta to zdobywca i gdy jej zależy to zawsze się stara. U facetów to wygląda różnie. Ale kobieta się STARA. Albo jest peezdą, albo jej nie zależy, albo właśnie jakaś durna cwaniaczka która czeka na starania z faceta strony - w każdym razie u mnie kobieta z każdego tego powodu byłaby skreślona. Jak jej zależy to w końcu napisze coś więcej.