Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testerka wierności

Polecane posty

Gość gość

Masz podejrzenia że zdradza cię mąż lub chłopak w każdej chwili mogę to dla ciebie sprawdzić i dać ci do wody

Gość gość
Jeśli jesteś z wielkopolski to zostaw namiary na forum

Gość gość
Testerka wierności Podaj e-mail Zapraszam chętnych honorataota@gmail.com

Gość gość
Uważajcie z tym testowaniem wierności. Znam przypadek gdy takie testowanie skończyło się bardzo tragicznie. Otóż pewna 19 letnia dziewczyna chciała sprawdzić wierność swojego chłopaka i jednocześnie ojca jej 2 letniej córki. Poprosiła o przysługę swoją koleżankę, która zgodziła się zostać testerką. Chłopak ten test oblał. Testerka zdała dziewczynie relację ze spotkania, a ta następnie zrobiła awanturę chłopakowi. On nie wytrzymał tego psychicznie i się powiesił. Zostawił list pożegnalny. W liście podał przyczynę czynu samobójczego, którą był ten test wierności. Gdy dziewczyna dowiedziała się co było przyczyną czynu samobójczego jej chłopaka również się powiesiła. W ciągu tygodnia dwuletnie dziecko zostało bez rodziców. Straszliwa tragedia. Niestety to jest prawdziwa historia.

Gość gość
Jestem zainteresowana tematem. W jaki sposób pani sprawdza? Czy jeśli podam nr tego faceta. Czy wyeiedziala by się Pani co on o mnie myśli? Czy umiała by go Pani do mnie przekonac?

Gość gość
Czy umiała by go Pani do mnie przekonac? x weź ty sie nie poniżaj...

Gość gość
Do 10.47. Dziewczyno, nic na siłę. Nikt nikogo na siłę do siebie nie przekona. Startowała do mnie kiedyś dziewczyna, którą nie byłem zainteresowany. Żadna siła by mnie do niej nie przekonała. Nie byłbym w stanie żyć z kimś na siłę gdyż była by to tylko męczarnia. Kurczę, tyle wolnych facetów na tym świecie..........