Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie chłopców którzy się dobrze uczą?

Polecane posty

Gość gość

Tzn nie mają ocen poniżej 4,mają swoje swoje pasje i nie koniecznie musi być to piłka nożna czy też roboty.

Gość gość
To zależy w jakim są wieku, tak to 14 lat to rzadko, pówyzej tego wieku juz sporo.

Gość gość
Tak. Mój syn, klasa IV, czerwony pasek, interesuje się mitologia, ale w piłkę nożną też gra.

Gość gość
oczywiscie, wielu, w tym mojego syna.

Gość gość
Jestem nauczycielem. Znam wielu chłopców, którzy się dobrze uczą, w różnym wieku. U mojej córki w gimnazjum w klasie 3 najwyższe średnie mają chlopcy, dziewczyny na 3-4 lokacie. Do tego wielu jest laureatów.

Gość gość
tak znamy, dziwne pytanie. Co to ma do rzeczy czy dana osoba jest chłopcem czy dziewczyną

Gość gość
mój 14 letni syn uczy sie b dobrze zna 4 języki ,cały dzień siedzi przed komputerem lekcje odrabia 5 min przed dzwonkiem .

Gość gość
Oczywiście, chociażby moj bratanek czy syn przyjaciółki - od początku w szkole byli w czołówce, oprócz tego rozwijają swoje pasje i zainterysowania (harcerstwo, matematyka, astronomia), biorą udział w konkursach i olimpiada tematycznych ze świetnymi wynikami

Gość gość
Mój chrześniak, obecnie 6 klasa, średnia 6,0. Zainteresowania: astronomia, fizyka, chemia. Obecnie rozwiązuje zadania z fizyki na poziomie licealnym. Mówi już prawie biegle po angielsku i hiszpańsku.