Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner mnie nie zaspokaja

Polecane posty

Gość gość

U nas stosunek trwa max 30 sekund,co jest okropne,poniewaz nie czuje sie zaspokojona i zaczynam czuc do niego obrzydzenie. Zeby sie zaspokoic masturbuje sie,kiedy on jest w pracy,to trwa juz rok

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość1988
Czesc . Wiem co cię trapi mam to samo że swoją żoną. A mi potrzeba dużo dobrego seksu

Gość gość
zainwestuj w zabawki, teraz sa takie dyskretne że możesz nosić w majtkach i zdalnie sterować mój największy "wyczyn" to orgazm na poczekalni w wydziale komunikacji z boku siedział jakiś młody byczek i dziwnie sie przygladał ciekawe czy sie domyślił

Gość gość
omg może z nim po prostu porozmawiaj, miałem w życiu różne partnerki i miały też różne upodobania. Potem gdy poznałem obecną partnerkę powiedziała mi po prostu że potrzebuje dłuższej gry wstępnej i jest ok. Jak swojemu facetowi nie powiesz to skąd ma wiedzieć. Delikatnie mu powiedz następnym razem że chciała byś dłużej cieszyć się tą chwilą :) Ewentualnie jeśli szybko kończy i nie może nic na to poradzić to są różne specyfiki albo jak skończy to odczekajcie jakiś czas i dawaj drugi raz powinien już dłużej wytrzymać :D

Gość gość1988
A może mogę jakoś pomóc?

Gość fankasłońca
i oczekujesz, że na forum erotycznym Twój problem zostanie rozwiązany. Po części masz rację, podaj email, to na pewno znajdzie się pomocnik, zastępca, który częściowo rozwiąże kłopot. Powodzenia.

Gość gość
Sprawa jest banalnie prosta! Nie zaspokaja cię, zmień partnera, albo dokopkuj drugiego. Nie po to wymyślono partnerstwo? Właśnie po to, aby można było łatwo wprowadzać zmiany. Bez przesięgania, bez zobowiązań, nie ten/ta, to inny/inna.

Gość gość
Jestem Rybką a mąż Skorpionem,bardzo do siebie pasowaliśmy też w temperamętach. Seks trwał często godzinami,na wszelkie sposoby ale mój misiu wymyślił sobie że pojeździ dorabiać kasę za granicą.Już po pierwszym wyjeździe wiedziałam że nie wytrwam oczekiwać na Jego powrót.Rozmawialiśmy,esemesowaliśmyi w końcu powiedziałam mu ze tak bardzo pragnę s.eksu że jeśli zaraz nie wróci to znajdę pierwszego lepszego i co zgwałcę.Misiu tylko się zaśmiał i powiedział mi że tak mocno mnie kocha że pozwala mi na seks z wybranym facetem pod warunkiem ze będziemy na zawsze razem bez wstrząsów czy rozwodu.Co jeszcze bardzo miłego i ciekawego mi powiedział? Że jestem tak wspaniała i seksowna że. ..marzy abym miała takiego kogoś co będzie Go zastępować a jak wróci to chciałby we dwóch mnie zadowolić,bardzo chce!MUSIAŁAM SPEŁNIĆ MĘŻA PROPOZYCJE!!!!!

Gość gość
17:00 też dałaś mu takie przyzwolenie? Teraz przynajmniej ma czyste sumienie. Autorko następnym razem nie udawaj nie wzdycha nie jęcz. Może w końcu się skapuskanuje ze coś jest nie tak.