Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z zabójcą...

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego inteligentnego postawnego faceta. Jest on teraz czułym dobrem, jest bardzo bogaty. Niestety początki jego biznesów i większych pieniędzy były związane z kilkoma zabójstwami z lat 90 w których on czynnie uczestniczył. Stąd też pytanie. Pasuje mi fizycznie, materialnie, intelektualnie ,ale no właśnie zabijał kiedyś ludzi, to mu się przedawniło, jest legalnym normalnym dzisiejszym biznesmenem. Czy to możliwe ,aby się zmienił? Czy związalibyście się z takim facetem, czy może to kim jest naprawdę nadal w nim drzemie ,ale jest ukryte bo nie musi łamać prawa teraz. Swojej fortuny dorobił się na początku lat 90 , a teraz jest normalnym człowiekiem. Czy mógł się zmienić czy przestał popełniać przestępstwa bo wyprał kasę i zainwestował w legalne biznesy więc po co mu się narażać. Nie ukrywam chciałabym założyć rodzinę. Co o nim sądzicie?

Gość gość
od kiedy zabójstwa się przedawniają ????????

Gość gość
ty tak na serio?

Gość gość
25 lat

Gość gość
nie proszę o ocenę , proszę o prorade

Gość gość
zabójstwo może sie przedawnić po 30 latach, to amant ma po 50-ce, jak nie więcej. No faktycznie ciacho

Gość gość
Ktoś kto zabija drugiego z powodu biznesu to jakie nieporozumienie. Myślisz że taki ktoś się cudownie nawrócil? Obrzydliwe. Co innego gdyby zabił ojca w afekcie który się nad matka znecal ale tak?

Gość gość
Ale on mówi że był młody początek lat 90 czas szybkich pieniędzy, miał rozpaloną głowę ,a teraz zrozumiał swój błąd i jest normalnym człowiekiem.

Gość gość
Rób co chcesz tylko później nie płacz. Nie wierzę że można być aż tak głupia...

Gość gość
Jest czułym dobrem :-))) Ja nie wierzę w cudowną przemianę, nie wiazalabym się z takim człowiekiem. Oczywiście trudno przewidywać, że ma zle intencje, czasami może warto dac szansę. Ja jednak nie umialabym odciąć się od przeszłości i zakładać rodziny z zabójcą.

Gość gość
aha, mówi. Trynkiewicz też miał rozpaloną głowę i był młody i zabił kilku chłopców.

Gość gość
dobro zawsze wraca. Niestety, zło również.

Gość gość
Smaczek w życiu nigdy nie zaszkodzi :D

Gość gość
O k... Nie wiedziałam nawet, że zabójstwa się przedawniają. Przecież to jest chore :O Poza tym niby się przedawniają a jednak ścigają tych starych dziadów-polityków, którzy kiedyś byli wmieszani w jakieś zabójstwa podczas wojny.

Gość gość
Smuci mnie niezmiernie skreślanie człowieka z powodu kilku błędów w młodości, ludzie dojrzewają , zmieniają poglądy. Teraz jest inny i ja w to wierzę.

Gość gość
zabójstwo nazywasz "błędem"? co za tępa karyna :D

Gość gość
provo, dziecko sobie Mase z Pruszkowa wymyśliło

Gość gość
tylko kogoś zabił przecież zabicie człowieka to jak zabicie muchy :D

Gość gość
ale zabójstwo normalnie a zbrodnie wojenne to co innego to drugie nigdy się nie przedawnia to 1 ze względu na okoliczności może przedawnić się po 20, 25,30 latach. W tym przypadku się przedawniły.

Gość gość
21.11 bo zbrodnie wojenne i przeciw ludzkości sie nie przedawniaja. Inna kategoria przestępstwa.

Gość gość
Jest różnica między kilkoma błędami młodości a zabiciem kilku osób. Ja jebie kobiety jednak są głupie jak but. Byle kasa i już w stanie jest zapomnieć o czymś takim. Przerażające. Albo prowo...

Gość gość
kilka błędów młodości, to jest upić sie tanim winem i porzygać w parku, a nie kogoś zabić. Jak ja ci zatłukę matkę, siostrę i 2 dzieci, to bedzie pech, wypadek, drobna pomyłka?

Gość gość
Wierzę w jego przemianę, teraz jest szczęśliwym człowiekiem, mam 37 lat jak nie dzieci teraz i rodzina to kiedy. Zrozumcie mnie... Nie rzucajcie we mnie kamieniami...

Gość gość
zluzuj majty bo ci leci po gaciach

Gość gość
To tak jak baby i araby. Wy naprawdę wierzycie że sobie życie ulozycie z takimi ludźmi? Żenujące. Chyba każda musi w łeb zarobić osobiście żeby zmadrzec.

Gość gość
prowo, oj prowo

Gość gość
każdy zasługuję na drugą szansę mym zdaniem. Teraz to szanowany multi biznesmen, dobre maniery, stateczność emocjonalna, skończone 2 kierunki studiów 1 techniczne 1 ekonomiczne, to zupełnie inny człowiek.

Gość gość
Nie omieszkała dodać, ze bardzo bogaty.

Gość gość
rób jak chcesz , twoja sprawa ,ale potem nie płacz...

Gość gość
jesteś starawa, masz 37 lat, on też ma z 50, wiesz, zę jakość spermy faceta też wpływa na wady rozwojowe płodu? Kobieta w twoim wieku może być ze starym bogatym facetem, ale zapładniać ja powiie młody ogier, zebyście sie nie dorobili jakiegoś ułomka