Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj szlam na zakupy i mijala mnie jakas nastolatka i myslalam,ze...

Polecane posty

Gość gość

mnie zabije wzrokiem.Nie dalo sie ukryc. Co we mnie jest takiego,ze baby robia sie wsciekle jak mnie widza ? Ciekawe :)

Gość gość
Moze miala zgage,jak myslicie ? :)

Gość gość
A moze wzdecia ?

Gość gość
Lepiej krecisz tylkiem albo masz wiekszy biust.

Gość gość
staro wyglądasz i małolaty są zdziwione, że ludzie tak długo żyją.

Gość gość
Hahaha no sama nie wiem :) Zagadka.Wszystko robie,zeby nie zwracac na siebie uwagi,jestem zadbana ale skromnie ubrana zawsze,jak makijaz to tylko delikatny tak wiec nie wiem o co im chodzi.

Gość gość
To nie Twoja lepszość i inność, tylko ich gorszość i dziwność daje o sobie znać :) dziewczynki z problemami i kompleksami , najlepiej ignorować

Gość gość
gość dziś staro wyglądasz i małolaty są zdziwione, że ludzie tak długo żyją. x Hahaha z tym akurat nie trafilas.Wygladam lepiej od niejednej nastolatki,poza tym mloda jeszcze jestem.

Gość gość
One na wszystkich tak się krzywo patrza

Gość gość
Boże, znowu ta ze zaburzeniami paranoicznymi.

Gość gość
gość dziś To nie Twoja lepszość i inność, tylko ich gorszość i dziwność daje o sobie znać usmiech.gif dziewczynki z problemami i kompleksami , najlepiej ignorować x Masz racje tylko zdarza sie to dosc czesto,dlatego zaczelam sie zastanawiac co moze byc przyczyna.

Gość gość
Ostatnio tez szlam i jacyś faceci krzyczeli z samochodu nie wiem o co im chodzi to chyba przez mój tyłek

Gość gość
Nie wiem o co tym ludziom chodzi

Gość gość
To jeszcze nic. Jak ja dzisiaj szłam ulicą to zostałam zaatakowana przez rozwscieczone nastolatki. Szarpały mnie za ubranie i krzyczaly dlaczego jestes taka piekna. Nadbiegly dwie mlode kobiety, myslalam, ze chca mi pomoc, a jedna zarzucila mi sznur ma szyje i zaczela dusic, a druga obsypywala mnie mąką. Na szczescie kilku mezczyzn wysiadlo pospiesznie z samochodow, uratowali mnie, dostalam bukiet stu czerwonych roz i zaniesli mnie na rekach do domu. Przez trzy dzielnice. Inni napotkani mezczyzni rzucali w tym czasie kwiaty pod ich stopy i krzyczeli, ze zazdroszcza, i ze jestes sloncem ich swiata. W tle rozlegalo sie wycie rozwscieczonych kobiet.

Gość gość
Pewnie się nie umylas i śmierdzisz

Gość gość
gość dziś <3 :D

Gość gość
Arabowie i Murzyni każdego dni mi mowia, ze jestem ich kwiatem to mnie pragną. Codziennie muszę słuchać wycia Polek

Gość gość
gość dziś To jeszcze nic. Jak ja dzisiaj szłam ulicą to zostałam zaatakowana przez rozwscieczone nastolatki. Szarpały mnie za ubranie i krzyczaly dlaczego jestes taka piekna. Nadbiegly dwie mlode kobiety, myslalam, ze chca mi pomoc, a jedna zarzucila mi sznur ma szyje i zaczela dusic, a druga obsypywala mnie mąką. Na szczescie kilku mezczyzn wysiadlo pospiesznie z samochodow, uratowali mnie, dostalam bukiet stu czerwonych roz i zaniesli mnie na rekach do domu. Przez trzy dzielnice. Inni napotkani mezczyzni rzucali w tym czasie kwiaty pod ich stopy i krzyczeli, ze zazdroszcza, i ze jestes sloncem ich swiata. W tle rozlegalo sie wycie rozwscieczonych kobiet. x Hahaha tu autorka,fajnie powinnas pisac ksiazki :D

Gość Zartownis
Może jesteś bardzo brzydka że az nie mogą uwierzyć hehehe A tak poważnie to naturalne że patrzymy się na ludzi nawet nie świadomie

Gość gość
gość dziś Pewnie się nie umylas i śmierdzisz x Dla twojej wiadomosci,dbam o higiene :)

Gość gość
Tak Ci się tylko wydaje. Zwykle ci co smierdza nie czują tego.

Gość gość
Zartownis dziś Może jesteś bardzo brzydka że az nie mogą uwierzyć hehehe A tak poważnie to naturalne że patrzymy się na ludzi nawet nie świadomie x Ja rozumiem spojrzec na kogos,sama tez tak robie.Ale one zatrzymuja na mnie wzrok i sie caly czas patrza,w dodatku niezbyt przyjaznie,a dla mnie jest to niezreczna sytuacja.

Gość gość
:zazdroszcza mi i tyle! gowniary lambadziary

Gość gość
gość dziś Tak Ci się tylko wydaje. Zwykle ci co smierdza nie czują tego. x Daj spokoj ;)

Gość gość
gość dziś :zazdroszcza mi i tyle! gowniary lambadziary x Podszyw.Nigdzie nie napisalam,ze to akurat przez zazdrosc.

Gość gość
Jestem taka piękna, kazdy chce mnie na zona one to czuja i zazdroszczą mi. Mój ukochany z Jamajki odgadnie je swoją czarna dzida, bo stoją pod moim oknem i wyją dlaczego jesteś taka piękna, ach

Gość gość
Myślę że jesteś strasznie zakochana w sobie ze zwracasz uwagę na to że ktoś obcy się popatrzył czy nie. To musi być męczące tak być zajetym sobą. Ja czasami chodzę w byle czym, nieuczesana, śmieci wywalam w pizamie, a mieszkam w bloku, lecę na tramwaj niespakowana do torebki tylko łapie moje rzeczy w locie wychodząc. I nawet nie pomyslalam żeby rozglądać się czy ktoś nie na mnie patrzy czy nie. Wyjmij kija z dupy autorko, ludzie mają swoje sprawy a ty jesteś dla nich w ciągu całego dnia tylko jedna z wielu migawek. Sekunda uwagi i zapominają. A ty srasz o tym jescze wiele dni. W sumie to egocentrycy to biedni ludzie, strasznie dużo energi marnuja na wpatrywanie się w siebie.

Gość gość
Rzeczywiście, komuś odbija!

Gość gość
Bij mi konia ustami o

Gość gość
gość dziś Rzeczywiście, komuś odbija! x Nikomu nie odbija ;)