Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja3189

czy ktoś już próbował trójkącika 2k i 1m ?

Polecane posty

Gość fantazja3189

witam,mam taka fantazje zęby mój facet mocno posuwał inna kobietę,jak o tym myślę to bardzo się podniecam i mam teraz pytanie do osób które to już robiły,czy np po takim czymś nie było po miedzy wami źle? nie czułyście się po tym wszystkim w jakiś sposoby zdradzone ?

Gość fantazja3189
żeby

Gość gość
takie babki są najlepsze

Gość gość
Mój chłopak miał z niej zrobić kobietę i zabrać cnotkę. Chodziło o to że koleżanka ma chłopak lecz chciał ją mieć wcześniej rozdziewiczoną. Więc poprosiła mnie by mogła zrobić to z moim chłopakiem a ja jako nie dziewica z jej chłopakiem. Mój chłopak stanął na wysokości zadania bo zaczął od minetki i delikatnie zrobił bez bólu i miała przyjemność. A wemnie gdy wszedł jej chlopak to chwila i miał wtrysk. Nasz częściej mój po kilkunastu minutach miał stojącego i doprowadził do orgazmu.

Gość fankasłońca
w odwrotnym układzie bywam, 2K1M jakoś trudno mi sobie wyobrazić, dzielenie się przyjemnością, chyba egoistka jestem.

Gość gość
Najbardziej sprawiedliwa jest wymiana partnerów.

Gość gość
K19 ja próbowałam. bylo super i ten wzrok mojego jak we dwie kleczalysmy przed nin. Jedna penis druga jaja w ustach super. Z 2 m czula byms sie jak kur*wa

Gość gość
Ja miałam. Najpierw ona mnie, później obie mu robiliśmy loda, a na zakończenie znowu ona robiła mi minete a on ja posuwal.

Gość gość
Lody są przyjemniejsze gdy jedna lize jajka a druga obciąga sterczacego kutasa.

Gość gość
a na koniec narżnełyśmy mu na sterczącą pałe :classic_cool:

Gość Fantazja3189
Mój chłopak powiedział że nie chce tego zrobić bo będzie się czuł wykorzystany tzn że wykorzystam go do realizacji swoich fantazji i trochę był zły że bardziej mnie takie coś podnieca niż on sam chociaż wie że to nie prawda bo mu mówiłam

Gość gość
przyjaciółka żony zatrzymała się u nas. Wyjazd służbowy, a była świeżo po rozstaniu z facetem, zdołowana. No i moja żona ją pocieszała, tzn dowartościowywała jako kobietę. Że te parę kilo nadwagi to nie wada ale zaleta - że ładnie ulokowały się w piersiach, że faceci bardzo cenią pełniejsze kobiece kształty. Wyszło tak, że jako męski ekspert miałem potwierdzać te opinie. Wieczór, drinki no i palnąłem, że jak mam kompetentnie opiniować to choć trochę powinienem zobaczyć, że jeansy i t-shirty lepiej by było zamienić na stroje kąpielowe. Moja wyszukiwała w swoich ciuchach i znalazły się stroje ze stringami. No i tak zaczęło się frywolnie i gorąco, a skończyło się ostrym trójkątem.