Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu dalibyście kobiecie na spotkanie?

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc, dwa? a może tydzień?

Gość gość
miesiąc? to za dużo albo sie decyduje albo nie

Gość gość
tydzień a potem nara

Gość gość
Dwa miesiące dałam facetowi.Nie miałam odpowiedzi - zakończyłam temat.

Gość gość
Blondynce godzine...

Gość gość
Jeśli masz na myśli ta blondynka z tlustymi włosami znaną tu z fotek to nie poczekalbym nawet gdyby doplacali.

Gość gość
Miesiąc. Kobieta jest z natury ostrożna i nie biega od razu na spotkania z nowo poznanym facetem z sieci. Ta, która biega, jest wręcz skreślona z mojej listy, po przejawia oczywistą głupotę i nie dba o własne bezpieczeństwo. Także ten miesiąc na poznanie, oswojenie się i decyzję (obustronną), czy można znajomość przenieść do reala uważam za jak najbardziej rozsądny.

12:10 - nie bądź głupi, że dziewczyny są takie głupie, żadna nie będzie czekała miesiąc na spotkanie, jeżeli jest gotowa na to by kogoś szukać. ŻADNA NORMALNA. miesiąc dla ciebie, miesiąc dla innych, tak można stracić 100 lat życia na czekaniu i zastanawianie się. Nie ma nic złego ani dziwnego, że ktoś chce się spotkać od razu tym bardziej że pierwsza lepsza osoba może ci nie pasować i kolejnych ileś też!

12:10 - nie bądź głupi, że dziewczyny są takie głupie, żadna nie będzie czekała miesiąc na spotkanie, jeżeli jest gotowa na to by kogoś szukać. ŻADNA NORMALNA. miesiąc dla ciebie, miesiąc dla innych, tak można stracić 100 lat życia na czekaniu i zastanawianie się. Nie ma nic złego ani dziwnego, że ktoś chce się spotkać od razu tym bardziej że pierwsza lepsza osoba może ci nie pasować i kolejnych ileś też!

Gość marawstala
Pol roku, a nawet rok : )

Gość gość
Znajomosc z neta jak w miarę szybko nie zostanie przeniesiona do reala to skonczy zywot. Nie zadziała.

Gość gość
Ja ze swoim mężem poznałam się przez internet. Spotkaliśmy się na drugi dzień od pierwszego pisania,kolejny dzień później był seks ,dwa dni od pierwszego pisania,a we wrześniu minie nam 10 lat zwiazku,w sierpniu 7 od ślubu. Także nie ma reguły ☺

Gość gość
Ja bym dłużej niz tydzień nie czekał. Albo chce się spotkać albo nie

Gość gość
2 tyg maksymalnie , jesli nie to do widzenia ewentualnie miesiąc ale to są drobne przypadki. Kobieta jeśli odkłada spotkanie to ma kogoś, pisałem z dziewczyną super, te same zainteresowania, gdy mieliśmy już się umawiać, wyznała że kogoś poznała. także ludzie, im szybciej z neta do realności tym lepiej, jesli kobieta przeciąga to znaczy że albo nie wie czego chce , albo kogos ma, albo robi sobie kpiny z ciebie. Ogólnie odradzam dalszego angażowania się , i tak jesteśmy spisani na straty

Gość gość
Jeśli jest z tego samego miasta i ma czas po pracy i wolne weekendy, to tydzień, max dwa. Jeśli ma dużo pracy, to 2, może 3 tygodnie. Jeśli jest z innego miasta, to 2-4 tygodnie.

Gość gość
generalnie jak najszybciej im dłużej sie przedłuża tym bardziej cię będzie zwodzić na manowce, nie ma sensu się prosić, Ona musi chcieć to podstawa, biegać to możesz co najwyżej do pracy, ale nie za dziewczyną.

Gość gość
obie strony musza chciec i wykazywac zainteresowanie, kazdy na swoj sposob