Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja pupy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do K jak i M. Jestem mezczyzną, chciałby wydepilować sobie tyłek. Bez smiechów i głupich komentarzy, mówię serio. Zanim sie zabiorę chciałem się poradzić o najlepszy sposób bo tak kminie ze ciężko mi samemu bedzie dobrze siegnac. Jaki najlepszy sposób? Golarka, jakieś kremy czy plastry. Robić to samemu czy isc do kosmetyczki. Chodzi o depilacje posladkow jak i strefy analnej wiec musi byc precyzyjnie.

Gość gość
Umów sie gdzies na wosk i po sprawie. chila strachu i na jakis czas bedziesz mial spokoj

Gość Amiksa
mocno zarosnieta ? :)

Gość gość
Nie bez brzesady, chodzi o higiene i estetyke. Codziennie chodze w garniturowych spodniach, a pod nie nosze tylko stringi bo komfortowo. Z racji tego też chciałem się pozbyć włosków z okolic miedzy pośladkami. Nie jestem gejem czy co tam zaraz usłyszę. Po prostu cenie sobie wygode i tak mi pasuje.

Gość Lajka27
Ja mężowi pomagam maszynką jednorazowa bez problemu.

Gość gość
A ja polecał wosk.Na kilka tygodni będziesz miał spokój i będzie gładko bez żadnych podraznien.A tyłek w ogóle nie boli,wiec się nie boj.

Gość gość
ale bez włosów jest własnie niehigienicznie powstaja liczne infekcje wrostki otarcia bol

Gość gość
Dziekuje za podpowiedzi, ale woskiem sam sobie nie poradze chyba. Uważam wlasnie ze bez wlosow mniej sie pocic bede te miejsca.

Gość gość
Na codzien nosze spodnie garniturowe dosc opiete na pupie, w takich upalach w bokserkach bym ugotowal tylek. Dlatego nosze stringi, wiec chcialem tez wygolic tu i tam dla poprawy komfortu.

Gość Mileniaa
Bobrze myślisz skoro chodzisz w stringach, depilacja strefy analnej obowiązkowa reszty też jak już. Tak jak koleżanki piszą wosk bedzie najlepszą opcja. Umów sie do gabinetu i z glowy na jakiś czas. Odrazu możesz w pakiecie ptaszka też ;)

Gość gość
To moze bez majtek

Gość gość
Tak jak pisałem tego typu majty mi idealnie pasuja, daja wiecej powietrza no i garniturowe spodnie ukladaja sie idealnie na pupie w stringach. Ale nie o tym temat, szukam wlasnie gabinetu w okolicy.

Gość gość
A jakie macie zdanie na temat laserowego? Wiem że pachy, bikini sie sprawdza. Ale pup duża powierzchnia oplaca sie ?

Gość gość
Za dużo zachodu...potrzeba wiele zabiegów,dużo to kosztuje i nigdy nie ma 100% pewności że nie zaczną odrastac.Idz na wosk do kosmetyczki.To dla nich chleb powszedni.5 min i po akcji.

Gość gość
Spoko juz sie zapisałem, spoko nawet 69zł cała pupa+ przód. Troche mam stresa ale jak kobiety daja rade i to też

Gość welcia1997
Na tyłku nic nie boli, na jajeczkach nie wiem bo ich nie mam :) Chcesz byś zadbanym eleganckim facetem to trzeba pocierpieć.

Gość gość
Już po akcji, poszło gładko szybko i bezboleśnie. Będe chodził regularnie, bo nie warto w domu się babrać. Dostałem rabacik na inne częsci ciała więc z głowy cały ten cyrk pod prysznicem.