Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Się ustawiła laleczka.

Polecane posty

Gość gość

We wrześniu dołączyła do nas nowa dziewczyna. 24 lata jeszcze studentka. Dostała się po znajomości. W zarządzie firmy jest też syn prezesa. Wczoraj dowiedziałam się, że dziewczyna leży na patologii ciąży. Dziecko ma z... synem prezesa. A ja się zastanawiałam jak ona może tak długo utrzymać się w pracy....

Gość gość
To już było.

Gość gość
Ty też tak mogłaś.

Gość gość
No i?

Gość gość
Nic. Umiała ustawić się do końca życia. Siebie i dziecko.

Gość gość
Widocznie miała to coś, czego ty nie masz, ewidentnie żal ci doope sciska bo pewnie pchałaś się synowi prezesta do łóżka a on cie wykopał :) haha

Gość gość
ziś Ty też tak mogłaś. xx nie mogłam, jestem od niej 15 lat starsza i 30 kilo cięższa, jestem kaszalotem a prace w tej firmie dostałam Z LITOŚCI

Gość gość
Syn prezesa jest jego młodszym dzieckiem. Bo ma starszą córkę. Chłopak jest młodszy ode mnie ma 29 lat. Ja mam już męża i dzieci. Szczerze to ja się dziwię że tak wpadli. Współczuję im.

Gość gość
21:33 Zabilas mnie tym tekstem

Gość gość
ale się ustawiła, faktycznie:D, nieślubne dziecko + praca przez łóżko, widać autorko ze jesteś tępą pustą dziewoją. Myślałam że to będzie temat o dziewczynie co własną ciężką pracą zdobyła stanowisko... a tu takie gówno:D

Gość gość
Pracuje w dużej firmie. Prezes ma kasy jak lodu . Dom w Chorwacji. 4 razy do roku egzotyczne wakacje. Dzieci też dobrze ustawił. Więc ta dziewczyna ma zabezpieczone dziecko i siebie.

Gość gość
weź już się nie pogrążaj, ambicji nie masz za grosz, jesteś pewnie z tych co myślą aby tylko z mopsu więcej wyciągnąć, weź się do roboty, dokształć się i sama dojdz do tego co ten prezes.

Gość gość
Chyba ty (celowo z małej ) korzystasz z mopsu. Skoro mówię o prezesie oznacza to, że pracuje.

Gość gość
Celowo z małej:D, to mnie rozbawiłaś:D, no to pracuj tam a nie zajmujesz się plotami to może coś osiągniesz w tej pracy.