Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula22i22

Pierdaski po analu

Polecane posty

Gość Paula22i22

Zawsze jak chłopak mnie zerżnie w analka to później mi się chce pierdzieć przez jakiś czas :/ jest to w miarę krępujące ... pytanie do starszych doświadczonych dziewczyn czy to normalne ? Czasami nawet taka biała maź się pojawia to też normalne ?

Gość gość
kupa nie jest biała

Gość gość
zdrowa kupa nie jest biała, może masz chore jelita wtedy będzie śluz na kupie czy w tych rejonach

Gość gość
Ja bym w tak zainfekowana dupę nie pchał mojego strażaka

Gość gość
jeśli używacie żelu, to on w trakcie ruchów się "spienia" i stąd ta biała "maź". Poza tym jeśli dochodzi do ejakulacji to obecność białej wydzieliny tez jest jak najbardziej naturalna :) no a z pierdzeniem trzeba się liczyć. W końcu w trakcie jest tam wtłaczane sporo powietrza, które musi znaleźć ujście, a i zwieracz jest luźniejszy przez jakiś czas ;)

Gość Paula22i22
Dziękuje za wypowiedz ostatnią. Dokładnie używany żelu. A co do kupy to nie ma ponieważ jestem zawsze przygotowana i robię płytką lewatywę albo biorę coś na przeczyszczenie żeby nie było „wpadki”

Gość gość
11:28 skoro macie zamilowanie do anala to nie powinno wam nic przeszkadzac! Lewatywa?Srodki na przeczyszczenie? No cos nie halo. Ja z zona praktycznie codziennie bzykamy w ten sposob i nie przeszkadza nam to co jest w srodku.Jesli kogos to zniesmacza to niech odpisci ten rodzaj seksu i tyle.

Gość gość
Właśnie poprzez "wtłaczanie" powietrza po paru razach zrezygnowaliśmy z anala bo mojej kobiecie było niezbyt dobrze po takim seksie.