Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcie na saunie

Polecane posty

Gość gość

Byłyśmy z kolezanką ostatnio na saunie. Mężowie przypilnowali nam dzieci, raz na miesiac chodzimy gdzieś dla relaksu. No i na tej saunie było pelno starszych ludzi. Takie babcie po 60 czy 70 lat, nagie; ci dziadkowie pomarszczeni...Poczułyamy się niezręcznie. Jak w sanatorium. Dla mnie to niesmaczne, że starsi ludzie się tak obnażają publicznie i się nie wstydzą. Moja babcia ma 70 lat i jakby poszła w takie miejsce to by się dziadek ze wstydu spalil i całe och miasteczko by plotkowalo.

Gość gość
Na saune chodzi sie dla zdrowia, lepszego samopoczucia, nie aby sie ponapalac. Starsi ludzie tez maja prawo dbac o zdrowie. Wierz mi oni na pewno sami sie wstydza faldek i zmarszczek, ale co maja robic? Brawa dla babc!!!

Gość gość
A potem dzieci w przedszkolu beda się smialy, że babcia jest zboczona

Gość gość
Jakby moja babcia chodzila gola przed ludzmibto bym nigdy więcej się z nią nie widziala.

Gość gość
Ale uważam ze na dole kobiety jak i mężczyźni mogliby się owinąć ręcznikiem na saunę gdzie chodzę tak robią

Gość Jimmy La Fleur
Mam 50 lat, jestem babcią i chodzę na saunę. Idę tam dla zdrowia i relaksu. Może i mam obwisle piersi, brzydkie i niewielkie, ale nie idę tam na pokaz mody, do cholery!

Gość gość
I niech chodzą :) nie mam nic przeciwko ;) fajnie ze starsi tez potrafią korzystać z zycia a nie siedzą w domu i narzekają ze niedługo umrą :)

Gość gość
a ja jako babcia mając 59 lat zapieprzam na tego twojego gówniaka tj. na 500+ to nie wstydzisz się brać tych pieniędzy od starych ludzi

Gość gość
Ty normalna jesteś? A myślisz, że ty dla wszystkich jesteś apetyczna? :D Co ma wiek do tego. Wiele nastolatek to pasztety.

Gość gość
Co to za analfabetyzm???? „Na saunę”??? Czyli siedzicie na dachu tej sauny? Chodzi się DO sauny, DO dyskoteki itd. Przecież to si przerabia jeszcze w podstawówce. Widać ze to wszystko pisze jedna i ta sama osoba bo z uporem maniaka wali tego samego byla.

Gość gość
Nie na dyskotekę też się chodzi. Na dyskotekę do klubu.

Gość gość
Na saunę (?) na pracę (?) na szpital (?) itd.,itp. DO ,bo dokad idziesz (okr.kierunku).

Gość gość
Do basenu?

Gość gość
Mam 55 lat i bywam w saunie dość często. Takiego wysypu nastoletnich pasztetów z celulitem wiwększym od mojego, to za mojej młodości nie było. Pozdrawiam zdegustowana autorkę.

Gość gość
22'24 jeśli idziesz w jakimś kierunku i tam dochodzisz, to do basenu. Jeśli wchodzisz do śridka tego obiektu to na basenie (określenie miejsca).

Gość gość
Niestety,mlodosc bardzo szybko mija...

Gość gość
Ja się nie rozbieram przy obcych. Moja córka i mama też nie. To nie od wieku zależy.

Gość gość
Autorko, z twojego postu wynika, że masz dzieci / dziecko. Uwierz mi, że jak chodziłaś w ciąży, z więlkim brzuchem, być może opuchnieta, też budziłaś niesmak w wielu ludziach.

Gość gość
"na saunie" to rusycyzm :-)

Gość gość
"Byłam w saunie" po polsku . Byłam "na saunie" - rusycyzm. A autorka to trollica lub supermodelka :) chyba...

Gość gość
Tak w ogóle to śmieszne jest zakładanie takich tematów. Dodam tylko że kilka lat temu ( to było w Polsce) moja sąsiadka z działki obok nie raz opalała się topless .Babcia ok. 60 tki, jej nastoletnia wnuczka w takim samym stroju obok .Policję miałam wezwać czy też jakąś "społeczną komisję ds.urody i dobrego smaku" ? :D:D

Gość gość
do gość wczoraj - a to skąd wyście sie wzięły, mąż to też obcy człowiek

Gość gość
I co autorko? Masz traumę?

Gość gość
Autorko może nie wychodź z domu i już czekaj na śmierć ;) Trzeba było wyjść jak ci się nie podobało.A może prywatna sauna :P

Gość gość
11'39 absolutnie nie rusycyzm, bo po rosyjsku iść dokąd-do sauny- to "w saunu"