Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy chłopak pisze do eks

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Jestem w związku z chłopakiem z uczelni już 2 miesiące. On zerwał z dziewczyną, z którą był 3 lata i po 2 miesiącach byliśmy już razem, mówił mi o niej same dobre rzeczy, ale nie chciał wrócić tylko być ze mną. Przyjaźniliśmy się już 2 lata i jego dziewczyna była zazdrosna, że poświęca mi tak dużo czasu, a z nią widuje się raz na 2 miesiące. Ostatnio odkryłam, że cały czas od kiedy jesteśmy w związku dzwoni do niej, pisze smsy, mmsy i maile. Pisze w nich jak cudowna ona była, jak ją skrzywdził, że nadal coś do niej czuje, że nigdy sobie tego nie wybaczy, że nie może przestać myśleć o niej, że nadal według niego to otwarty rozdział i chce porozmawiać. Ona na żadną wiadomość nie odpisała, nie odebrała też telefonu. Co o tym myślicie?

Gość darek334_
nadal się bzykają

Gość gość
Masakra

Gość gość
Moj tez tak robił :(

Gość gość
kretacz

Gość gość
Horror. Ma Cię gdzieś, jesteś tylko by go zaspokoić a kocha tamtą nadal.

Gość gość
typowy szczesciarz bzyka raz tu raz tam

Gość gość
Ale ona się do niego nie odzywa!

Gość gość
Nie da się po tak długim czasie bycia z kims(o ile naprawdę się kochali) tak szybko związać się z kimś innym. Myślę, że jesteś tylko "klinem", pomyśl sama, czy patrząc na to z boku doradzilabys dziewczynie na Twoim miejscu, aby z kimś takim była? Według mnie to nie będzie miało kolorowej przyszłości. Ja sama rozstałam się z facetem po prawie 5 latach i dla mnie bycie z kimś po 2 miesiącach jest wręcz nierealne! Po 2 miesiąc to ja żyłam w innej rzeczywistości...

Gość gość
Nawet jak oni byli na odległość? Podobno uczucie było ogromne, no ale powiedział, że jest facetem i faceci tak szybko wchodzą w nowe związki.

Gość gość
To jest nie w porządku wobec niej i wobec Ciebie, a te wiadomości świadczą o jednym

Gość gość
on nadal coś do niej czuje i próbuje do niej wrócić. Gdyby odezwała teraz lub w przyszłości i wyraziłaby chęć powrotu, od razu by do niej poleciał. 2 miesiące to za krótko by zapomnieć o 3 letnim związku... mnie też kiedyś facet tak oszukał i wrócił do byłej po 2 miesiącach, tyle że mnie oszukał, bo nie mówił nic o byłej i w ogóle o tym, że niedawno się rozstali po 2 letnim związku... wiedząc to, nie pakowałabym się w takie bagno, bo prawie zawsze kończy się tak samo. Dziwię się, że Ty wiesz, a mimo to zaczęłaś z nim związek i że cały czas jeszcze z nim jesteś, mimo że on pisze do innej

Gość gość
Ale on mi mówi, że nie chce do niej wrócić, że chce budować przyszłość tylko ze mną, że tamto nie miało sensu, bo była zazdrosna, byli daleko, nie pozwalała się spotykać ze znajomymi, kłócili się ciągle.. Mówi, że tylko mnie chce

Gość gość
On mi mówi, że nadal o niej myśli i nadal coś czuje... Ale tylko ze mną chce stworzyć coś pięknego i chce mi dać wszystko co najlepsze a do niej tylko pisze

Gość gość
Mówi mi, że nadal o niej czasem myśli i czasem tęskni, ale chce tylko mnie i chce mi dać wszystko co najlepsze

Gość gość
Jesteś naiwna a on miesza ci w głowie. Uciekaj póki możesz...

Gość gość
masakra

Gość gość
Nie patrz na to co on mówi tylko co robi! Faceci dużo mówią by osiągnąć cel, a Ty jesteś jego zapchajdziura i plastrem na ranę po tamtej. O wiele za wcześnie wszedł w nowy związek skoro z byłej się nie wyleczył, on ja nadal kocha. Ewakuuj się bo będziesz cierpieć! Miej honor i zostaw go.

Gość gość
mój też potem mówił (gdy dowiedziałam się,że jednak ma byłą), że ona nic dla niego nie znaczy i że nie chce do niej wracać. A i tak wrócił, po prostu okłamywał mnie wtedy, bo nie zdecydował do końca i nie był pewien, co z tego wyniknie, więc wolał nie zamykać sobie furtki i mieć w razie czego koło zapasowe (mnie). Oj, młoda chyba jeszcze jesteś i nie znasz życia. Tu ewidentnie się przejedziesz jak nas nie posłuchasz. No ale niektórzy umieją się uczyć tylko na swoich błędach

Gość gośćmen
Niewiarygodne! Laski są naprawdę aż tak naiwne i łatwe? Ile jeszcze osób ma Ci powiedzieć, że jesteś jogo kołem zapasowym, żeby to do Ciebie dotarło?

Gość gość
No ale ja na luzie podchodze i nie jestem taka zaborcza jak jego eks!

Gość gość
Ha ha a ta dalej swoje :D tu nie chodzi o to jaka TY jesteś tylko o to ze on dalej kocha swoja eks a Ty jesteś klinem! Nie masz na to wpływu, na jego uczucia, chocbys byla idealna, pogodz się z tym, miej honor i zostaw go.

Gość gość
No ale moze z czasem bedac ze mna o niej zapomni i sie zakocha we mnie

Gość gość
On mi mówił jak się z nią męczył

Gość gość
Taa zakocha w Tobie...zwykle takie historie koncza sie powrotem do byłej. To bądź teraz sobie iles miesiący zapchajdziura i plasterkiem, śpij z nim ze świadomościa ze on myśli o tamtej, będzie Ci milo? Powinnas dac mu spokój na jakieś pol roku ci najmniej i kazac mu się z tamtej wyleczyc i ewentualnie po tym czasie cos z nim próbować jeśli by chciał. Powinien pobyc singlem i sam zwalczyc to uczucie jesli mu sie uda a nie miec Ciebie jak plasterek na rane. Widać Ty tego nie rozumiesz ,chcesz to trać czas dalej, widać desperatka z Ciebie.

Gość gość
No ale może mnie też kocha. Można kochać jednocześnie

Gość gość
Ha ha no na peewno :D serio jesteś desperatka...

Gość gość
"on mi mówił, jak się z nią męczył" no kur*wa mac, dziewczyno! Czy ty jesteś normalna? To już świadczy o tym, jakim jest pajacem! Tobie mówi, że się z nią męczył, a jej pisze, że żałuję że ją skrzywdzil, aha. A może to ona miała z nim pod górkę, może to ona się z nim męczyła, a nie on z nią, może to on jest szują i zamiast powiedzieć jak facet, że zje*al związek to sobie woli powiedziec, że się z nią męczył. No chore to jest! O tobie też tak kiedyś powie, jeśli nie przejrzysz na oczy i pamiętaj sobie jedno, ocenia się po czynach nie po słowach, mówić to można wszystko. A patrząc na jego czyny robi Ciebie jak chce, a Ty naiwna głodna miłości na wszystko się zgadzasz. Czas leci, ale Ty jesteś pilotem, pytanie czy chcesz za jakiś czas rozbić się z większym impetem niż teraz.

Gość gość
No ale on nie chce wrócić, jest ze mna i bedzie ale nie wiem. On nie zdradza mnie tylko pisze, wiadomo, ze cos czuje tak

Gość gość
Byliście już blisko kiedy był w związku, zerwali przez Ciebie