Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ta Gruba świnka chciała mi przekazać na Badoo ?,

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kobietę która szuka faceta na stałe do związku ma Badoo Pisaliśmy miesiąc praktycznie o niczym dlatego ze tak naprawdę chciałem ja wyrwać na ruchu ruchu i często byłem najarany i prawie zawsze jak zaczynaliśmy pisać że sobą to zaraz zasypiałem se Otrzezwienie W końcu wytrzeźwiałem Zacząłem znów z nią pisać umiałem się z nią na pisanie o 19:00 nie była aktywa Dwa dni później napisało hejoo no to zacząłem pisać i nic nie dawała znaków co pogniewala się ze kiedy pisaliśmy ja zamiast pisać pokazywać klasę zasypialem najarany chciała w ten sposób potraktować tak samo no to jej odpisałem bo była brzydka miała tylko fajna naturę na tych zdjęciach po zdjęciach sprawiała ze ma zaburzona osobowość Napisałem cytuje Piszesz czy nie piszesz bo nie wiem jak wolisz obojętne mi to jest ładna nie jesteś charakteru nie znam nie oceniam ale po zdjęciach stwierdzam że nie wszystko z tobą jest wporzadku z twoją osobowością pewnie cie wyrwie jakiś malolat na stukanie I nic więcej bo na związek to ty nie licz parowo głupia jak myślicie panie co czuł pasztecik z twarzy była nie ładna miała jakieś krzywe żeby ze podczas seksu należało by zamykać I czy i wyobrażać sobie nature pisać laski chce znać wasze zdanie

Gość gość
Dodam jeszcze no ze do 100 jak nie lepiej ważyła se ta świnka nie ładna fikcyjna postać i taka syntetyczna się wydawała Miałem wrażenie ze nikt z nią nie chciał pisać .

Gość gość
Trąci mi to żałosnym prowo. Co nie zmienia faktu, że jesteś zwiędłym fiutem. W dodatku bełkoczesz, jakbyś był na grzybach.

Gość gość
Co ty nie powiesz belkocze jak na grzybach kur wa ? Hahahah

Gość gość
Kobiety nie chcą tutaj pisać na uzyskać swoich komentarzy ? Czemu ? Kara to jest ? mam przy sobie 1 amfetaminy i baki idźcie dzwonić na psy żartuje swoją drogą napiszcie co o tym kto sądzi to prawdziwa historia nie wymysł .