Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parada Równości

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie? Ktoś z was był na niej? Dzisiaj była o 15 w Wawie. Bardzo fajna z tego co widziałem w TVN :-)

Gość gość
Przez ta cholerną paradę wracałam dzisiaj kilka godzin z uczelni ( studiuje zaocznie). Bo akurat była w tych godzinach, kiedy mialam powrot :) Najpierw wsiadlam w tramwaj ten co zwykle i zapomnialam o tej calej paradzie, dowiedzialam sie w trasie, ze jest zmieniona, wyladowałam wiec na dworcu wileńskim. Stamtad probowalam sie dostac na centralny, ale juz zamknieto ulice i nie bylo czym, wiec musialam wsiasc w metro. Dopiero metrem dostalam sie na swietokrzyska, a stamtad poszlam na dworzec. Oczywiscie wtedy wlasnie kolo dworca ulice tez byly zamkniete, wiec musialam czekac godzine w zlotych tarasach az otworza ruch. Takze parada byla super :P

Gość gość
W ogole w Warszawie zbyt czesto zamykaja ruch z powodu jakichs pierdol typu manofestacje czy maratony, parady i inne takie. Pamietam jak o malo nie spoznilam sie na egzamin bo akurat byl maraton.. Chyba przed kazdym zjazdem musze czytac na biezaco wydarzenia w warszawie :P

Gość gość
popieram. co chwile z byle powodu zamykają ulice paraliżując polowe Warszawy. kto na to wszystko pozwala :O