Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks oralny czemu tacy sa

Polecane posty

Gość gość

Kiedy poznalam tego faceta bylam taka szczesliwa , mam dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku . ten facet latal za mna mowil badz ze mna bedziesz szczesliwa zapewni mi i dziecia to czego nie mielismy po jakims miesiacu zamieszkalam z nim jakos tak mnie zmanipulowal dwa tygodnie pozniej oswiadcza mi ze on lubi buziaka dostawac na razie moze byc raz w tygodniu czyli robic loda bylam w szoku.powiedziałam ze ja tego nie lubie i nie uwazam on ze bede to robic . potem zaczely sie codziennie wieczorem awantury ze mam robic mu loda w tym czasie zaszlam w ciaze on mnie potrafil bic cala noc az zrobie tego loda balam sie i robilam ze strachu urodzilam dziecko i znowu sie zaczęły nocne awantury ze jestem szmata ku... Nie wdzieczna ze wziol mnie z dziecmi i ze zgodzil sie miec ze mna dziecko a ja tego nie doceniam moje dzieci go nie lubie przez te klutnie i bicie wyprowadzic mi sie nie pozwala bijac i mowi ze i tak bedziesz to robila bo to jest jego marzenie . tyle razy plakalam prosilam zeby mnie nie bil pozwolil isc spac , nie lubie seksu oralnego poniewaz mnie brzydzi a teraz juz tym bardziej po tym jak mnie zmuszal szantazuje mnie ze zabierze mi dziecko jak sprubuje odejsc on jest bardzo nerwowy i o byle co potrafi mnie uderzyc zwlaszcza jak nie robie tego co on chce . Czy ja naprawde jestem taka najgorsza bo nie chce seksu oralnego? Czy musze to robic bo on kaze?

Gość gość
Hahaha hahaha ale marne provo.

Gość gość
prawda

Gość gość
wymyśl coś lepszego , nikt nie uwierzy , że facet leje babę za loda .

Gość gość
Nie myślałaś o tym wcześniej? Wiele kobiet ma ten problem, poznają faceta i świata poza nim nie widzą. Znajomi mówią: kretyn, pijak, złodziej, a wy kobiety lgniecie do nich. Po ślubie nagle oczy się otwierają. Przystojny, marzenie kobiet, a drań jakich mało.

Gość gość
To provo ale ok. Naprawdę są jeszcze ludzie dla których oral jest jakimś udziwnieniem i perwersja? To normalna rzecz! jak można się brzydzić partnera? Szcza w gacie? Chodzi usrany? Nie myje się?

Gość Goscc
Ale tak jest on mnie wyzywa bije kaze potrafi cala noc mnie wyzywac bic az zrobie on mowi ze go jaja bola i kochac sie nie moze i ja mam robic to tak wyzywa mnie ze jestem staroswiecka szmata bo swojemu poprzedniemu frajerowi bym zrobila sama w to nie wierze ale tak jest

Gość gość
Ciezko w to uwuerzyc ale tak jest kto tego nie przezyl nie zrozumie a wypowiedziec sie latwo dla niego jestem kurwa ktora niszczy rodzine bo nie chce robic loda

Gość gość
robienie z loda jakiegoś wyczynu jest śmieszne.. Teraz loda tobi 85 % kobiet w związkach Jesteś w mniejszości

Gość Uwielbienie i nienawiść
Uwielbiam gdy Ona pięści mnie oralnie i połyka. Ale gdy robi to z miłością. WSZYSTKO ZA ZGODĄ OBOJGA! Nienawidzę damskich bokserów wręcz patologiczne. Nawet wtedy, gdy tłucze na życzenie masochistki.

Gość gość
Obrzydliwe, rozumiem Cię autorko.

Gość behave
Jeśli ta historia jest prawdziwa to... nigdy nie przestaną zadziwiać mnie kobiety, które trwają w takich patologicznych związkach a niestety znam ich wiele na płaszczyźnie zawodowej. Moim zdaniem kiepskie miejsce na tego typu dyskusje ale... Facet (choć w tej sytuacji trudno nazwać typa "facetem") bije Cię? Zawiadom Policję: zatrzymanie na 48h, wizyta w prokuraturze, zarzut, nakaz opuszczenia miejsca zamieszkania, zakaz zbliżania, alimenty. Taki tyran w większości przypadków okazuje się zwykłą cipą.

Gość gość
Hehe " całą noc mnie bije bo nie chce loda zrobić " . Lepszych bzdur nie czytałem. Po pierwsze to do rana juz byś nie przeżyła a po drugie to lepiej chodzić z obitą twarzą i połamanych gnatami byle by loda nie zrobić? Sorry ale wymyśl coś lepszego.

Gość gość
Mam jedna obdukcje zrobilam jedno oko sie goilo to drugie bylo fioletowe a siniaki na ciele tylko zmienialy miejsce , jego rodzice mowia zostaw debila bo tak nie moze cie traktowac tylko nikt nie wie dlaczego ciagle sa awantury nikt by nie uwierzyl i bardzo sie wstydze powiedziec o tym , zreszta napisalam tu chcialam sie dowiedziec co ktos mysli o tym ale jak tu nikt nie wierzy to kto mi uwierzy? Czy powinnam byc taka jaka on chce czy uciec?

Gość gośćqt
Przezylam to samo ,tacy ludzie sie nie zmieniaja

Gość ona3737
Zapraszam wszystkich chętnych panów sex pogaduchy z samotną kobietą na darmowym portalu www.sexpogaduchy.pl darmowa rejestracja dla każdego,czekam na napalonych panów :) Mój nick to kasia89 napewno mnie znajdziesz

Gość gość
Tak oral to perwersja i obrzydliwa forma seksu

Gość gość
Loda robi z 20% kobiet jak nie mniej :)