Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielne przemyślenia

Koty są stworzeniami genetycznie idealnymi.

Polecane posty

Proszę, tak wyglądają koty urodzone w naturze, niekontrolowane przez człowieka: https://img01-olxpl.akamaized.net/img-olxpl/722085941_1_1000x700_szukamy-domku-myslowice.jpg albo młody Tymon :D https://img01-olxpl.akamaized.net/img-olxpl/719380183_5_1000x700_uroczy-kociak-do-pokochania-lubelskie_rev016.jpg :D https://www.olx.pl/oferta/male-kotki-CID103-IDuVO5F.html#15d62bb019 - tutaj cały miot :D Każdy kot wygląda tak samo. :D A psy? Tępego psa spuścisz na chwilę z oczu i zanim się obejrzysz wyprodukujesz kolejne pokraki typu majka :D

Gość gość
to fakt, wśród psów jest wiele pokrak, które stworzyła natura, a koty są zawsze proporcjonalne, chociaż czasem dziwacznie ubarwione. Niestety hodowcy z USA już spaprali kilka ras kotów i wyhodowali takie, że można się wystraszyć jak licoye, sfinksy i manczkiny, z krótkimi nóżkami

Gość gość
Wszelkie koty bezogonowe jak te z wyspy Man, albo bobtaile też by mogły lepiej wyglądać. Nie są idealne i akurat nie z winy człowieka ☺

Noxelia, czy ten temat był dla ciebie inspiracją do kolejnych, bezmyślnych czynów?

Gość marawstala
Jeśli chodzi o koty podwórkowe zauważam różnicę... Kiedyś miałam kota którego ogon wyglądał jak szczota do kurzu, poczochrany prawie na całej długości a blisko tyłka cieniutki, dlatego mówiliśmy na niego pędzel... Z kolejnego miotu jest wytrzeszcz tak na niego mówimy bo jest wychudzony, wygląda jak Golum : ) i ogon taki dziwnie spiczasty.... Koty między sobą też się różnią zwłaszcza dachowce : )

marawstala dziś "Jeśli chodzi o koty podwórkowe zauważam różnicę... Kiedyś miałam kota którego ogon wyglądał jak szczota do kurzu, poczochrany prawie na całej długości a blisko tyłka cieniutki, dlatego mówiliśmy na niego pędzel." Mój też tak wyglądał, gdy szykował się do walki, albo gdy mu się coś (samo) do ogona przykleiło. :classic_cool: Macałaś ten ogonek czy tylko na futro patrzyłaś? Możliwe, że go dupa swędziała od robaków i wygryzał sobie futro tu i ówdzie, ale po co iść do weterynarza, to tylko kot...

Gość marawstala
Od początku taki był : ) teraz już go nie ma bo samochód go zabił, ale mile go wspominam, koty to wyjątkowe stworzenia

Gość marawstala
Moje koty są odrobaczone : )